Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 9 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Dit kan de kosmische energie van februari voor jouw carrière betekenen

Of je nou op het punt staat om te gaan ondernemen, van baan te wisselen of nieuwe mogelijkheden ziet bij je huidige werkgever, het kan geen kwaad om te weten welke kansen er op dit moment interessant zijn. Alles op z’n tijd, maar soms is de invloed van de kosmische energie een fijne houvast. Dit heeft de kosmische energie van februari voor jou in petto.

Begin februari bevinden we ons nog in het Watermannenseizoen en daar komt op 18 februari verandering in. Dan begint namelijk het Vissenseizoen. In februari staat Mercurius in Waterman en dat heeft een enorme impact op werkgebied. Later deze maand staat Venus in Ram, Ram is een sterk en machtig teken en Venus de meest sensuele planeet.

Kosmische energie van februari

Combinaties die ervoor zorgen dat je op carrièregebied een stap verder komt. De key woorden van deze maand zijn dan ook empathie en openheid.

Netwerken en verbinden

Omdat Mercurius in Waterman staat, is dit dé maand om te netwerken en verbinden. Mercurius staat voor communicatie en Waterman voor vrijheid en vernieuwing. Dit zorgt ervoor dat je helder, vernieuwend en onconventioneel communiceert. Met Mercurius in een luchtteken, is het makkelijker om te verbinden met mensen en je te verplaatsen in andermans ideeën. Je ervaart meer empathie en kun je daardoor goed inleven. Een handige skill want luisteren is nóg belangrijker dan praten.

Een goede tijd dus om niet alleen jouw eigen ideeën te pitchen, maar ook om geïnspireerd te raken door ideeën van anderen. Door de stand van de planeten voel jij je ook zelfverzekerder en ben je in staat om datgene waar jij voor staat, goed te communiceren. Een mooi moment om door te pakken en jouw plannen met de wereld te delen!

Keer naar binnen en creëer een strategie

Met Mercurius in Waterman en Mars in Tweeling, ervaar je meer focus dan dat je van jezelf gewend bent. Bovendien zorgt de stand van de planeten er deze maand voor dat je opeens veel nieuwe ideeën hebt. Misschien waren ze er al wel, maar komen ze nu pas boven drijven. Je ziet dingen vanuit verschillende perspectieven waardoor je oplossingsgericht kunt denken. Dit is een mooie maand om aan jouw boodschap en strategie te werken, en om skills die je hiervoor nodig hebt verder uit te bouwen. Een nieuwe cursus?

Creatieve dagen

15 februari is een van de beste dagen om creatieve ideeën tot uiting te laten komen. Een mooi moment voor een brainstorm dus. Zeker omdat het Vissenseizoen begint en Vissen enorm veel ruimte hebben voor het onderbewustzijn. Als het Vissenseizoen aanbreekt, is het ook tijd om weer naar binnen te keren. Maak daarom gebruik van de deze unieke overgang waarbij de buiten- en innerlijke wereld in elkaar overlopen.

 

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️