Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Spiritualiteit 24 dec 2022
Leestijd: 5 minuten

Dit is de grote jaarhoroscoop voor 2023 met alle sterrenbeelden

Met het nieuwe jaar in zicht, zijn we natuurlijk razend benieuwd wat de sterren en planeten ons vertellen. Want wie weet wat het nieuwe jaar voor jou in petto heeft! Als het aan de grote jaarhoroscoop voor 2023 ligt, zijn dit de voorspellingen…

Waar Saturnus vijf (!) jaar lang in tekens stond waar krachten die het leven ingewikkelder maken, versterkt werden, verhuist Saturnus in maart naar Vissen. Hier blijft de planeet tot 2025 en dit zorgt ervoor dat we weer kunnen bouwen. Natuurlijk hebben we ook dit jaar nog te maken met de nasleep van de pandemie, inflatie en andere problemen, maar het wordt makkelijker om hiermee om te gaan.

De grote jaarhoroscoop van 2023

De laatste keer dat Saturnus naar Vissen verhuisde, was in de jaren negentig. Destijds werden alle excessen van de jaren tachtig weggeruimd om ruimte te maken voor een nieuwe generatie. Om verandering te creëren, is het belangrijk om het oude los te laten.

Daar zal het de komende periode dan ook om draaien: loslaten wat ons niks meer brengt. Wanneer je het lef toont om dit te doen, komen er nieuwe kansen op je pad. Op werk of in de liefde. Dit jaar gaat velen van ons verrassen.

Ram

Je leert jezelf nog beter kennen in 2023. Dit zorgt voor financiële stabiliteit,  zelfreflectie en daaropvolgend misschien zelfs een nieuwe romance. Onthoud dat je een van de sterkste tekens bent van alle sterrenbeelden. Ram is gemaakt om obstakels te overwinnen. Kruip daarom niet in de slachtofferrol wanneer er flinke uitdagingen op jouw pad komen, maar ga ze aan! Dan wordt 2023 een mooi jaar.

Stier

2023 wordt een leerzaam jaar voor Stieren. Je leert om je comfortabel te voelen in situaties waarin jij je normaal gesproken onzeker voelt. Minder koppig zijn gaat je daarbij helpen. Laat dromen toe, en volg je hart in plaats van je hoofd. Probeer minder hard voor jezelf te zijn, geloof in je talent!

Tweeling

Dit wordt een zeer voorspoedig jaar voor Tweeling omdat het in het teken staat van groei. Wees er zeker van wat je wil voordat 2023 begint. Wees specifiek! Op deze manier kan het universum jou een duwtje in de goede richting geven. Onthoud dat je over alle skills beschikt om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt. Leun niet op anderen. Creativiteit energie omringt je – gebruik deze om iets nieuws te beginnen.

Kreeft

2023 draait om vertrouwen in jezelf. Geloof in jezelf en in jouw competenties, dit helpt je om zelfvertrouwen te krijgen. Laat dat nou net hetgeen zijn waardoor je in 2023 uit jouw schulp kruipt en de touwtjes in handen neemt. Onderneem actie zonder angst, dan bereik je het onmogelijke.

Leeuw

Voor jou zou 2023 een moeilijker jaar kunnen worden. Het beste advies? Stop met alles zelf willen doen! Laat sommige dingen los en deel verantwoordelijkheden met mensen om je heen. Je hoeft niet alles alleen te doen. Overweeg om onnodige ballast uit je leven te bannen, zodat je in 2023 wat meer bewegingsruimte krijgt. Daarbij moet je leren om duidelijk grenzen te stellen.

40 affirmaties die jou helpen om grenzen te stellen

Maagd

Jij bent waarschijnlijk het meest perfectionistische, ordelijke een voorspelbare teken in de astrologie, maar dat betekent niet dat je altijd gelijk hebt. Probeer in 2023 open te staan voor verandering. Vooral als een perspectief anders is dan dat van jou. Probeer dit jaar minder veroordelend en afwijzend te zijn en laat andere zichzelf uitdrukken zonder meteen kritiek te geven. Hierdoor zullen bestaande (of misschien wel nieuwe) relaties zich verdiepen.

Weegschaal

De jaarhoroscoop van 2023 staat in het teken van relaties met de mensen om je heen, maar ook de manier waarop je zelf in relaties staat. Dit is de tijd om jezelf te ontplooien en om wat vaker voor jezelf op te komen Weegschaal. Spreek jezelf uit!

Schorpioen

In 2023 plant je belangrijke zaadjes voor de toekomst. Dit jaar leg je de basis voor nieuwe projecten en doelen in jouw leven. Om deze te laten slagen, wil je je ontdoen van toxische energie en drama. Maak het leven zo simpel mogelijk en wees geduldig om jouw diepste wensen in vervulling te laten gaan.

Boogschutter

Dit jaar wordt een voorspoedig en mooi jaar voor Boogschutter. 2023 draait om creatie, manifestatie en het visualiseren van jouw doelen. Dit mondt zich uit in een boost voor jou succes en erkenning voor de inzet die je hebt getoond. Het enige wat je in de weg staat zijn jouw eigen negatieve hersenspinsels. Stop met het maken van negatieve scenario’s. Blijf positief en optimistisch en het leven lacht je toe.

Steenbok

Jij bent het teken in de dierenriem dat nooit opgeeft! En terwijl je een ster bent in financiële zaken, gaat het dit jaar wat minder met je algehele welzijn. En daar heb je nou net geen grip op… Zelfs met al het geld in de wereld kun je daar niks aan veranderen. Wat helpt is goed voor jezelf zorgen. Beweeg voldoende, eet gezond en minder met alcohol en suiker. Ook ontspanning wordt belangrijker dit jaar want je gaat het nodig hebben.

Waterman

De rebel van de dierenriem: Waterman. Je denkt vaak outside the box en dit jaar pakt dat goed uit. Je hebt de drive en ambitie om al jouw voornemens en doelen te laten slagen dus wat let je? Probeer anderen onderweg niet voor het hoofd te stoten of omver te rennen. Of in andere woorden: wees niet arrogant. Zelfs niet als je dit jaar de top bereikt…

Vissen

2023 staat in het teken van dankbaarheid. Eindelijk voel je oprechte dankbaarheid voor alle opofferingen die je hebt gemaakt om te komen waar je nu staat. Dit jaar valt alles op z’n plek en daar heb je jarenlang in moeten investeren. Je mag trots zijn om jezelf en jouw inzet doorgeven aan anderen. Wees aardig, doe iets terug voor mensen die je de afgelopen jaren hebben gesteund en maak nieuwe doelen nu je veel van jouw lijstje al hebt mogen bereiken.

Dit was ‘m weer, de jaarhoroscoop voor 2023!  Laat dit een mooi jaar worden waarin dromen uitkomen. Wij hopen je iedere week te inspireren met onze wekelijke horoscoop van modern astroloog Maannomade. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️