Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 7 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

WIN: complete holistische huidverzorging van Lavido (deze actie is gesloten)

December is de maand van cadeaus en wat is er nog fijner dan cadeaus krijgen? Een ander iets geven. Deze maand brengt voor ons gemengde gevoelens met zich mee omdat niet iedereen cadeaus krijgt of kán geven. Daarom is december onze give-away maand waar we iedere woensdag lievelingsproducten weggeven. Vandaag maak je kans op een complete holistische huidverzorgingsset van Lavido.

De huid is je grootste orgaan en maakt een groot deel uit van je lichaam. Niet zo gek dat de huid een aantal hele belangrijke taken heeft en dat het daarom nóg belangrijker is om goed voor jouw huid te zorgen. Met de holistische huidverzorging van Lavido gun jij jouw huid het allerbeste.

Want wist je dat jouw huid je beschermt tegen bacteriën, schimmels, virussen, UV-straling en milieuschade van buitenaf? Daarnaast maakt de huid onmisbare vitamine D aan met behulp van zonlicht, zorgt het voor warmteregulatie en voel aanrakingen je door de zenuwen in de huid.

Holistische huidverzorging van Lavido

Omdat de huid zo belangrijk is, verdient deze aandacht. Zeker in de winter wanneer de huid over het algemeen droger wordt, door het weer en door de verwarming, kan deze een boost gebruiken. De natuurlijke, holistische huidverzorging van Lavido heeft een complete lijn om de huid zo vitaal mogelijk te houden.

De tevens biologische huidverzorging komt uit Israel, waar founder Ido Magal heilig gelooft in de connectie tussen mens en natuur. Alles is één. Dat maakt de huidverzorging holistisch.

Holistische skincare: wat is dat eigenlijk?

Ido studeerde kruiden- en plantenchemie en verruilde het stadsleven voor het platteland. Op de boerderij waar haar neerstreek, maakte hij zijn eerste product. Sinds 2003 is Lavido een gevestigde naam in Israël, maar ook in Nederland wint het merk aan populariteit.

Dit hebben we te danken aan Limor de Leeuw, die zelf net als wij verzot is op de mooie producten. Wij geven jou de kans om dit zelf te ervaren!

Wat geven wij weg?

Replenishing Facial Serum t.w.v. 35,50 euro

Dit serum verkwikt voedt en beschermt de huid. Het maakt de huid zichtbaar voller het stimuleert de productie van collageen. Dit komt door de kracht van granaatappel, citroenmirte en mandarijn.

Alert Eye Cream t.w.v. 54 euro

Deze oogcrème voor een frissere blik hydrateert, kalmeert en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Het product verbetert stevigheid en elasticiteit en helpt wallen te verminderen door de ingrediënten granaatappel, rozenbottel en plantaardig hyaluronzuur.

Hydrating Facial Toner t.w.v. 27,50 euro

Deze toner zorgt voor verfrissing, verwijdert sporen van make-up en brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht. Dit komt door de natuurlijke kracht van granaatappel, oranjebloesem en wortel. Verfrist onmiddellijk en verwijdert sporen van make-up na het reinigen. Brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht. Voor normale tot droge huid. Bevat granaatappel, oranjebloesem en wortel.

Thera Intensive Skin Balm t.w.v. 42,50 euro

Deze verzachtende en herstellende balm richt zich op droge en gevoelige delen van het lichaam. Het vermindert droogheid, irritaties en herstelt de aangetaste huidbarrière door tea tree, lavendel en zwart komijnzaad.

Nurturing Hand Cream t.w.v. 16,50 euro

Onmisbaar is de handcrème met musk, kokosnoot en shea butter voor zalig zachte handen. Ook in de winter!
[mh_revue_newsletter id=”2″]

Deze winactie is gesloten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️