Laura Saija
Laura Saija Spiritualiteit 24 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

8 tekenen dat je een geboren heks bent

Van levendige dromen die werkelijkheid worden tot een diepe connectie met de natuur; sommige vrouwen voelen zich van nature aangetrokken tot de magie die in hun wezen schuilt. Ben jij een geboren heks?

Hier zijn acht tekenen die wijzen op een intrinsieke verbondenheid met mystiek en magie.

1. Dromen die uitkomen

Van kleins af aan zijn jouw dromen niet zomaar dromen; ze zijn een levendig raamwerk van visioenen die af en toe werkelijkheid worden. Als een geboren heks, leef je in een wereld waar dromen de grenzen van de realiteit vervagen.

2. Aangetrokken tot de natuur

Je voelt je als een onafscheidelijk deel van de natuur, een connectie die tot in de diepste wortels van je ziel reikt. Planten lijken tegen je te fluisteren, en je kunt weersveranderingen al voelen voordat ze zich manifesteren. Het is alsof je de taal van de natuur begrijpt, een gave die je onmiskenbaar identificeert als iemand met een magische ziel.

3. Dieren zoeken jou op

Dieren lijken een onzichtbare band met je te delen, een connectie die verder gaat dan woorden. Ze zoeken instinctief jouw nabijheid, wetende dat jij een vriend van de natuur bent. Het is alsof je de dierentaal begrijpt, een gave die je verbindt met de fauna om je heen op een dieper, spiritueel niveau.

4. Je voelt energieën haarfijn aan

Energieën zijn voor jou niet zomaar abstracte concepten; ze zijn voelbaar. Je bent gevoelig voor de subtiele verschuivingen in de atmosfeer, alsof je de vibraties van het universum kunt oppikken. Deze gevoeligheid maakt je bekwaam in het aanvoelen van de stemmingen van anderen en de energieën die om je heen dansen.

5. Je stamt af van een heks

In jouw bloedlijn is de kracht van hekserij geen vreemd verschijnsel; het is een erfgoed dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Wellicht waren het je moeder of grootmoeder die ook de dans van de magie kenden. Dit erfelijke aspect verankert je diep in de rijke geschiedenis van heksen en wijst op de natuurlijke aanleg die door je aderen stroomt.

6. Je bent gevoelig voor de maanstand

De maan is voor jou meer dan alleen een hemellichaam; het is een krachtige metgezel die je stemmingen beïnvloedt en je intuïtie versterkt. Bij volle maan vindt je rusteloze ziel moeilijk haar weg naar de slaap, terwijl nieuwe maan nieuwe ideeën en plannen in je op doet borrelen. Je bent gesynchroniseerd met de maancyclus op een manier die spreekt van een diepe verbondenheid met het kosmische ritme.

7. Je hebt je altijd anders gevoeld

Als een geboren heks heb je altijd geweten dat je anders was. Misschien voelde je je als een buitenstaander, een eenling die de wereld door een ander perspectief bekijkt. Maar in deze anders-zijn vind je je kracht en uniciteit. Het maakt je niet minder, maar eerder meer, gevuld met een onverklaarbare magie die je onderscheidt van de massa.

8. Je hebt helende krachten

Jouw handen bezitten de kracht van heling. Het leggen van je handen op een zere plek lijkt een onzichtbare bron van genezing te activeren. Mensen voelen zich aangetrokken tot jouw helende aanraking en velen zoeken jou op in tijden van nood. Het is alsof je een kanaal bent voor genezende energieën, een instrument van heling in een wereld die soms troost nodig heeft. Mensen, vreemd en bekend, komen naar je toe voor hulp alsof ze instinctief weten dat jij de sleutel hebt tot antwoorden die dieper gaan dan de oppervlakte.

Lieve (35): ‘Ik ben een moderne heks’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️