Josephine Kay
Josephine Kay Psyche 19 jun 2016
Leestijd: 2 minuten

Een boekenlijst voor deze zomer: 5x niet zweverige boeken over spiritualiteit

We lezen er steeds meer over, we horen er steeds meer over en je buurvrouw vertelde gisteren nog over haar ervaring bij een healer. Spiritualiteit behoort niet meer alleen tot de interesses van de geiten-wollen-sokken-elite, maar wordt door je moeder, zusje en zelfs je vader onderzocht. Daarom stelden we een boekenlijst samen met boeken over spiritualiteit, voor de beginner. Klaar voor een zomer vol inzichten!

Bedrock Reads: waarom vrijgezel zijn juist leuk en leerzaam is (de voorgelezen versie!)

5x niet zweverige boeken over spiritualiteit

1. De geheimen van meditatie

Dit boek van Davidji legt op een begrijpbare manier uit hoe meditatie werkt aan de hand van ademhaling, mindfulness, geluid, chakra’s, chanting én tantra.

Na het lezen van dit boek zul je zien hoe makkelijk het is om meditatie te integreren in je dagelijks leven. Op deze manier kun je weer snel terug naar een innerlijke rust, tijdens onrustige periodes.

De geheimen van meditatie van Davidji is online te koop voor €20,99

2. Het licht tussen ons

Een boek om je tanden in te zetten. Er wordt op begrijpbare wijze de diepere waarheid van ons bestaan onderzocht. Laura kan tussen twee werelden communiceren en heeft zich erg lang onbegrepen gevoeld.

Wil je meer boeken lezen? Handige trucs zodat het wél lukt

Dit gevoel verdween toen ze door een wetenschappelijke uitleg haar gave accepteerde. Sindsdien helpt ze anderen in het reine te komen met hun verlies. Laura’s inzichten en de ontroerende verhalen uit haar readings leren ons op een liefdevoller en zinvoller manier in het leven van hier en nu te staan.

Het licht tussen ons van Laura Lynne Jackson is als e-book te koop voor €12,32

3. De 7 spirituele wetten van succes

Deepak Chopra kan in je zomer leeslijst over spiritualiteit niet ontbreken. In De zeven spirituele wetten van succes put hij uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken.

De 7 spirituele wetten van succes van Deepak Chopra is online te koop voor €14,99.

4. Licht op de aura

Als je altijd al nieuwsgierig was naar aura’s, is dit boek de moeite waard. Gevuld met uitleg over hoe het menselijk energieveld eruitziet, functioneert, ziek wordt en weer kan genezen. Het bevat ook een training in het vermogen om aura’s zelf te zien en te interpreteren.

Licht op de aura van Barbara Ann Brennan is online te koop voor €29,99.

5. Het mysterie van je geboortedag

Een mooi boek om samen met familie en vrienden te lezen. Het is een gebruiksvriendelijke gids met karakterbeschrijvingen voor elke dag van het jaar.

De analyses zijn gebaseerd op een systeem ontwikkeld door Gary Goldschneider, `personologie’ genaamd, dat bestaat uit een combinatie van psychologie, geschiedenis en astrologie.

Het mysterie van je geboortedag van Gary Goldschneider is online te koop voor €27,99. 

Hou je van literatuur lezen? Dan heb je waarschijnlijk een groter empathisch vermogen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️