Josephine Kay
Josephine Kay | LinkedIn Mind 19 jun 2016

Een boekenlijst voor deze zomer: 5x niet zweverige boeken over spiritualiteit

We lezen er steeds meer over, we horen er steeds meer over en je buurvrouw vertelde gisteren nog over haar ervaring bij een healer. Spiritualiteit behoort niet meer alleen tot de interesses van de geiten-wollen-sokken-elite, maar wordt door je moeder, zusje en zelfs je vader onderzocht.

Daarom stelden we een boekenlijst samen met boeken over spiritualiteit, voor de beginner. Klaar voor een zomer vol inzichten!

De geheimen van meditatie

Dit boek van Davidji legt op een begrijpbare manier uit hoe meditatie werkt aan de hand van ademhaling, mindfulness, geluid, chakra’s, chanting én tantra. Na het lezen van dit boek zul je zien hoe makkelijk het is om meditatie te integreren in je dagelijks leven. Op deze manier kun je weer snel terug naar een innerlijke rust, tijdens onrustige periodes.

Het licht tussen ons

Een boek om je tanden in te zetten. Er wordt op begrijpbare wijze de diepere waarheid van ons bestaan onderzocht. Laura kan tussen twee werelden communiceren en heeft zich erg lang onbegrepen gevoeld. Dit gevoel verdween toen ze door een wetenschappelijke uitleg haar gave accepteerde. Sindsdien helpt ze anderen in het reine te komen met hun verlies. Laura’s inzichten en de ontroerende verhalen uit haar readings leren ons op een liefdevoller en zinvoller manier in het leven van hier en nu te staan.

De zeven spirituele wetten van succes

Deepak Chopra kan in je zomer leeslijst over spiritualiteit niet ontbreken. In De zeven spirituele wetten van succes put hij uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken.

Licht op de aura

Als je altijd al nieuwsgierig was naar aura’s, is dit boek de moeite waard. Gevuld met uitleg over hoe het menselijk energieveld eruitziet, functioneert, ziek wordt en weer kan genezen. Het bevat ook een training in het vermogen om aura’s zelf te zien en te interpreteren.

Het mysterie van je geboortedag

Een mooi boek om samen met familie en vrienden te lezen. Het is een gebruiksvriendelijke gids met karakterbeschrijvingen voor elke dag van het jaar. De analyses zijn gebaseerd op een systeem ontwikkeld door Gary Goldschneider, `personologie’ genaamd, dat bestaat uit een combinatie van psychologie, geschiedenis en astrologie.

Meer lezen?

Waarom mindfulness meditatie werkt en niet zweverig is.

Geen idee wat je vandaag moet eten? Download Bedrock's Vegan Kookboek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 'm gratis

Reageer op artikel:
Een boekenlijst voor deze zomer: 5x niet zweverige boeken over spiritualiteit
Sluiten