Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 28 feb 2023
Leestijd: 4 minuten

Deze edelstenen en sterrenbeelden zijn een regelrechte match

Edelstenen hebben een eigen unieke trilling. Ze zijn niet alleen mooi, maar geven daadwerkelijk iets aan de eigenaar. Kracht, energie of zelfvertrouwen. Over elke edelsteen valt wat te zeggen en de juiste combinatie van edelstenen en sterrenbeelden kan de werking versterken.

Alles is immers energie en soms matcht deze beter dan anders.

Edelstenen en sterrenbeelden

Wij zijn in de edelstenen gedoken en hebben daar sterrenbeelden aan gekoppeld. Want de unieke eigenschappen van beide kunnen elkaar versterken!

Steenbok 23 december t/m 20 januari

Steenbokken zijn praktisch, verstandig en pragmatisch. Een steenbok persoon is vaak selfmade, gedreven en enorm betrouwbaar. Ook zijn ze perfectionistisch waardoor ze de lat hoog leggen, ook voor anderen. Dit maakt ze minder flexibel en meegaand.

Edelstenen die passen bij de steenbok zijn bergkristal voor positiviteit en focus en onyx om pessimistische en kritische gedachten los te laten.

Waterman 21 januari t/m 18 februari

De Waterman is een denker, zit veel in het hoofd maar schuwt het ook niet om zijn of haar mening te delen. Ze zijn een tikkeltje excentriek, sociaal en soms toch eenzaam. Dit komt omdat ze de tijd vér vooruit zijn en zich daardoor onbegrepen voelen.

De volgende edelstenen kunnen een Waterman versterken: amethist om emoties te balanceren, te ontspannen en creativiteit te stimuleren en Aquamarijn om in het nu leven.

Vissen 19 februari t/m 20 maart

Vissen zijn erg sensitief, dromerig en intuïtief. Ze voelen stemmingen van anderen haarfijn aan en kunnen niet goed dealen met negativiteit. Dit komt omdat Vissen een spons zijn voor alle energieën om zich heen.

Edelstenen die passen bij Vissen zijn amethist voor bescherming, rust en ontspanning en aquamarijn om met beide benen op de grond te blijven staan.

Ram 21 maart t/m 20 april

De Ram heeft een sterke persoonlijkheid en altijd een doel voor ogen. Ze zijn bereid om hier hard voor te werken en nemen verantwoordelijkheid om succesvol te zijn. Het zijn geboren leiders vol energie die soms doordraven op het gebied van structuur en ook koppig kunnen zijn.

Daarom zijn agaat voor rust, carneool voor levenskracht, moed en leiderschap én rode koraal voor plezier een mooie match.

Stier 21 April t/m 21 Mei

Stieren zijn eerlijk, betrouwbaar en geduldig. Ze vinden zekerheid en comfort belangrijk en houden vaak voet bij stuk. Dit maakt het lastig om uit de comfortzone te stappen.

Door aventurijn en citrien wordt de stier avontuurlijker, creatiever en zoeken ze grenzen op die ze normaal vermijden. Agaat zorgt voor rust en balans.

Tweelingen 22 Mei t/m 21 Juni

Tweeling is een verstandig, nieuwsgierig en organisatorisch sterk sterrenbeeld. Ze zijn erg flexibel en staan nooit stil… tweelingen zijn veelzijdige duizendpoten die vaak met meerdere dingen tegelijk bezig zijn. Als tweeling ben je ruimdenkend, maar je houdt wel van roddelen.

Aquamarijn helpt de Tweelingen te focussen, zodat met één onderwerp bezig zijn.  Hiervoor moeten ze bijzaken los laten en daar helpt agaat ze bij. Tijgeroog geeft Tweelingen een groter verantwoordelijkheidsgevoel en zelfinzicht.

Kreeft 22 Juni t/m 23 Juli

Kreeften zijn huiselijk, intuïtief sterk, zachtaardig, zorgzaam en aanhankelijk. Ze willen het graag goed doen, soms té goed. Dit kan zelfs leiden tot pleasen. Pas op jezelf Kreeft!

Carneool helpt de Kreeft om meer zelfvertrouwen en moed te krijgen en het balanceert de behulpzaamheid. De maansteen brengt emoties tot rust en versterkt de intuïtie.

Leeuw 23 juli t/m 24 augustus

De Leeuw houdt van aandacht, is extravagant en heeft een groot hart. Leeuwen zijn dominant, direct en loyaal, het zijn geen onderdanige types en ze kunnen maar moeilijk omgaan met hiërarchie.

Goudsteen geeft kracht en energie, en laat de leeuw shinen. Tijgeroog zorgt ervoor dat de leeuw met beide benen op de grond blijft staan en Barnsteen maakt evenwichtig, harmonieus en geduldig.

Maagd 25 augustus t/m 23 september

Maagden zijn héél perfectionistisch, eerlijk en recht doorzee. Ze zitten veel in het hoofd waardoor ze snel doorslaan naar piekergedrag. Soms is de Maagd verlegen en daardoor kijken ze de kat uit de boom.

De maagd heeft baat bij amethist helpt de Maagd te ontspannen en brengt overactieve gedachten van de Maagd tot rust. Daarnaast zorgt de Maansteen bij het uiten van emoties en het versterkt intuïtie.

Weegschaal 23 september t/m 23 oktober

De weegschaal is idealistisch en ijdel, ze zijn veel met esthetiek bezig. Daarnaast zijn ze erg gastvrij en dat maakt ze een goede host. Ze zijn vriendelijk, gezellig en bewaren graag de vrede.

Rozenkwarts geeft liefde, zelfliefde, opent je hart, biedt veiligheid en is daarom de meest geschikte steen voor Weegschaal. Jaspis stimuleert vastberadenheid en helpt om doelen te bereiken.

Schorpioen 24 oktober t/m 21 november

Als Schorpioen ben je charismatisch, gepassioneerd, wilskrachtig en intuïtief. Schorpioenen hebben een hele grote aantrekkingskracht en kunnen obsessief met iets bezig zijn.

Agaat zorgt ervoor dat de Schorpioen logisch nadenkt, emoties beter kan relativeren en minder impulsief wordt. Granaat stimuleert het doorzettingsvermogen en geeft energie en vitaliteit.

Boogschutter 23 november t/m 22 december

Boogschutters zijn graag in de natuur, spiritueel en gevoelig. Ze zijn positief, nieuwsgierig maar kunnen ook een tikkeltje naïef zijn.

Labradoriet is een beschermende edelsteen die helpt om rust en concentratie te vinden. Lapis lazuli geeft de Boogschutter zelfinzicht en versterkt de intuïtie.

Edelstenen en sterrenbeelden zijn dus aan elkaar gekoppeld met betekenis. Elke edelsteen kan de kenmerken van een sterrenbeeld verzachten of juist versterken. Heb jij een favoriete edelsteen?

Dit is de grote jaarhoroscoop voor 2023 met alle sterrenbeelden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️