Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 13 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Duurzame Vaderdagcadeau-inspiratie

Zondag 18 juni is het Vaderdag. Een dag waarop je de vaderfiguur in jouw leven (wie dit ook mag zijn) iets extra’s gunt. Deze vorm van waardering kun je op verschillende manieren laten blijken. Met een ontbijt op bed, een gedicht, een fijne ervaring of een Vaderdag cadeau maak je iemand gegarandeerd blij.

Toch blijft het een zoektocht om een origineel en duurzaam Vaderdagcadeau te vinden. Iets waar de ander écht iets aan heeft en geen prullaria. Want in dat laatste geval kun je beter niks kopen, het gaat immers om het gebaar.

Vaderdagcadeau

Iedereen is anders en komt uit een ander gezin. Sommige kinderen groeien op zonder vader, met één vader of met twee vaders. Anderen moeten hun vader missen. Vaderdag is een dag waarop je stilstaat bij de vaderfiguur in jouw leven. Als je vader er niet meer is, kun je herinneringen ophalen of een kaarsje branden. Iedereen heeft rolmodellen nodig in het leven en daar mag je soms best even bij stilstaan.

Struggle jij met het vinden van een mooi duurzaam Vaderdagcadeau? Laat je dan inspireren!

1. Elektrische tandenborstel Philips Sonicare

Een elektrische tandenborstel is een onmisbaar attribuut in de badkamer. Elektrisch poetsen heeft veel voordelen en de nieuwste elektrische tandenborstels toveren bij jouw vaderfiguur gegarandeerd een stralende lach tevoorschijn.

Philips zoom

€224,45
Shop hier

2. Hardloopschoenen van ASICS

Naast de directe mentale voordelen die men ervaart van sporten (44 procent voelt zich positiever, 36 procent meer ontspannen, 25 procent minder gestrest en meer dan de helft (58 procent) voelt zich tevredener), zorgt hardlopen ook voor een fitter lijf. Motiveer iemand bijvoorbeeld met een stel nieuwe hardloopschoenen! In de maand juni heeft ASICS ook nog eens een hele mooie actie.

Samen met spoken word artiest Roziena Salihu en muziekproducer Auntie Flo, werd afgelopen week de track ‘Nothing Feels Better’ gelanceerd om zoveel mogelijk Nederlanders te inspireren om te bewegen voor hun mentale welzijn. Voor iedere stream van het nummer op Spotify wordt er in de maand juni €5 gedoneerd aan stichting MIND Us, zij zetten zich samen met ASICS in voor de mentale gezondheid van mensen. Mooi toch?
vaderdag cadeau
€148,70
Shop hier

3. Oesterzwam kweekset

Wij hadden nog nooit van de oesterzwam kweetset gehoord, maar wat is dit LEUK! Met deze kweekset, gemaakt van gerecycled plastic, kweek je oesterzwammen op je eigen koffiedik, gewoon op het aanrecht! Je kunt twee tot drie keer oogsten van een emmer gevuld met koffiedik, waarna je de growkit weer kunt herstarten met een deel van de oude inhoud.

oesterzwam

€18,95

Shop hier

4. Pyjama van Hästens

Een andere manier om te ontstressen, is door lekker te lummelen. Hoe kan dat nou beter dan lazy mornings door te brengen in je pyjama? Deze klassieker van Hästens is een investering waar je nog jarenlang plezier van hebt.
hastens pyjama

€305,00

Shop hier

5. Moestuinbak

Ook erg ontspannend en goed voor meer biodiversiteit, is de moestuinbak. Dit exemplaar staat goed in elke tuin of op een balkon en levert in the end ook nog eens verse groenten en kruiden op.

moestuinbak

€89

Shop hier

6. Bodycare van Bodyologist

Bodyologist is een merk dat iedereen omarmt. De formules zijn gericht op het optimaliseren van de huid en het verbeteren van de uitstraling van de huid. De producten zijn verrijkt met actieve ingrediënten die er niet alleen voor zorgen dat je de verandering van de huid kunt zien, maar ook kunt voelen. Hard werkende handen krijgen veel te verduren, daarom is de extra rijke handcrème geen overbodige luxe om de handen zacht en gehydrateerd te houden. De producten van Bodyologist bevatten minimaal 93 procent natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit. Fijn dus!
bodyologist vaderdag

€20
Shop hier

7. Houten regenton

Nederland is een land waar het vaak regent en met dit regenwater kun je op een duurzamere manier de tuin onderhouden. Vang het regenwater op met een regenton en gebruik het om de planten en bloemen water te geven, de ramen te lappen en de auto te wassen.
Regenton

€197

Shop hier

8. Alcoholvrije gin

Niks zo gezellig als samen met jouw vaderfiguur borrelen. Dat kan ook alcoholvrij! Met deze kruidige Seedlip gin bijvoorbeeld. Verfrissend, crispy en gewoon heul erg lekker!


€29,95
Shop hier

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️