Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 30 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

BEDROCK’S beestenboel: onder het motto van dierendag 5x dog friendly places

Hondenbaasjes weten als geen ander hoe het is om steeds weer ergens geweigerd te worden omdat je trouwe huisvriend niet mee naar binnen mag. Gelukkig komen er steeds meer dog friendly places bij, waar honden wél welkom zijn. Wel zo gezellig en zeker op dierendag!

Dus heb je zin om de deur uit te gaan? We tippen je wat leuke locaties.

5 x dog friendly places

De Kastanjehof

We logeerden al ooit in de Lage Vuursche bij De Kastanjehof en dat was een feestje. Het schilderachtige, pittoreske dorpje leent zich perfect voor lange wandelingen in de natuur en dat wil je natuurlijk het liefst mét je hond doen. No problem, want jouw lievenlingsbeest is gewoon welkom in dit hotel.

INNSiDE by Meliá Amsterdam

innside dog friendly place
Beeld via Typhoon

INNSiDE by Meliá Amsterdam is een levendig lifestylehotel in het hart van zakendistrict Zuidas en heeft een kosmopolitische en moderne uitstraling. Het is de ideale uitvalsbasis, want het ligt op nog geen minuut lopen van station Amsterdam Zuid (hallo trein, metro, tram en bus!).

Laat bij je reservering even weten dat je hond ook meegaat, dan zorgen ze bij INNSiDE by Meliá Amsterdam voor een heuse dog vip treatement, met hondenbakjes met water en dierensnoepjes.

Hotel The Den in Den Bosch

Op zoek naar zuidelijke gezelligheid? Dan is bourgondisch Den Bosch een van de uitstekende dog friendly places. Hotel The Den in Den Bosch is goed bereikbaar, op loopafstand van het centrum, maar ook van de natuur én je viervoeter wordt net zo behandeld als andere gasten.

Het hotel is van alle hondengemakken voorzien: denk aan een zachte hondenmand, speeltjes en hondensnoepjes.

WSHS Gouda

Wij bezochten deze plek al in de zomer (fantastisch terras), maar ook met hondenweer is het hier goed toeven. Want in het prachtige WSHS Gouda leggen ze niet alleen jou, maar ook je liefste huisdier in de watten.

Het historische boutiquehotel in Gouda maakt je hotelkamer helemaal doggy proof, met een hondenkleedje, een placemat met twee bakjes huisgemaakte hondenkoekjes, een bakje water en een persoonlijk geschreven welkomstkaartje. Wat een service!

De Bloemenbeek in De Lutte

dierendag

Dit prachtige landgoedhotel in De Lutte is een heerlijke oase om je terug te trekken met je hondje. Na een dag wandelen in de groene omgeving kom je helemaal tot rust. Er is zelfs een speciale hondendrinkkraan bij het grasveld waar je hond kan uitrazen.

Welke dog friendly places in Nederland missen we nog?

Het is niet bewezen dat kinderen gelukkig maken (maar honden wél)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️