Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Reizen 3 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

BEDROCK ontdekt Nederland: hotel De Kastanjehof in de Lage Vuursche

Onder het mom ‘je hoeft niet naar de andere kant van de wereld te vliegen om tot rust te komen’ speuren we het land af op zoek naar de mooiste en meest rustgevende plekjes van Nederland. Zo werden we verliefd op het luxe en duurzame vakantiepark Brinckerduyn en werden we dolgelukkig van het knappe hotel De Kastanjehof.

In de Lage Vuursche is onlangs boetiekhotel De Kastanjehof heropend, een oase van rust in een hartstikke groene omgeving.

Boetiekhotel De Kastanjehof

Het historische pand middenin de natuur, onderging de afgelopen maanden een totale transformatie. Nu is het een prachtig boetiekhotel met restaurant, privé wellness en mooie vergaderruimte. In de omgeving van het hotel kun je lekker wandelen, fietsen, midgetgolven (vanaf maart), of in een van zes pannenkoekenrestaurants eten.

Of je nu een weekend met de kinderen op pad gaat, een romantisch avondje met z’n tweeën wilt of een event organiseert, bij De Kastanjehof is alles mogelijk. Ook staan er wijn- en whiskeyproeverijen bij de open haard en vuurplaats op de planning en kun je jeu de boulen. Er is geen plek waar je de natuur en seizoenen zo mooi ervaart als hier.

kastanjehof
Kastanjehof

Restaurant met vegetarische opties

In het inpandige restaurant schaft de pot eigentijdse en verrassende gerechten. Er wordt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig producten gewerkt, en klassieke gerechten krijgen een moderne twist. Er staan ook genoeg vegetarische opties op de kaart zoals zoete aardappelsoep met kokos, biet en amandel en een quiche van pompoen, walnoot en oude kaas. Of ga je liever voor risotto van gort met geitenkaas?

https://www.instagram.com/p/CmVyVq9Ng54/

Logeren in een knappe kamer

Na een romantische avond in het restaurant, wil je nooit meer naar huis… en dat hoeft niet meer! Niks zo lekker om na een uitgebreid diner onder zachte knisperende lakens te kruipen in een van de gerenoveerde hotelkamers. De volgende ochtend word je wakker met het gefluit van vogels, geniet je van een fantastisch vers ontbijt en kan je nog even het bos in voor een wandeling. Wij kunnen ons geen betere start van de dag bedenken!

Kastanjehof hotel
Kastanjehof

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️