Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 15 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

‘Destination Cosmos’ is een expositie om de kosmos van dichtbij te ervaren

Vanaf 14 oktober is in Fabrique des Lumières in Amsterdam een hemelse expositie te bewonderen, Destination Cosmos: The Immersive Space Experience.

Deze tijdelijke expositie neemt het publiek mee door een wereld van sterren, planeten, nevels en supernovae, onder begeleiding van muziek van onder meer Wagner en David Bowie.

De lieve BEDROCK lezer volgt de sterren op de voet en deze expositie is dan ook een must visit. Na de lancering van de aardbodem, scheer je over de kraters en kloven op Mars, duik je in het hart van Jupiter, glijd je langs Saturnus en vlieg je verder, steeds dieper in het heelal in.

Een unieke kans om de kosmos van wel heel dichtbij te ervaren en een uitje voor alle leeftijden om de herfstvakantie mee te vullen.

Kijkje in de Kosmos

Dankzij de indrukwekkende beelden van CNES, NASA en ESA is het mogelijk om zelf te dwalen tussen Mars en Venus. Verschillende versies van deze expositie speelden al eerder in New York, Parijs en Bordeaux en vanaf 14 oktober ook in Amsterdam.

Wanneer is ‘Destination Cosmos’

Cosmos is tijdens de herfstvakantie te zien vanaf 14 tot 29 oktober tussen 13:30 en 21:30. In november en december kun je de expositie ook nog meepakken op woensdagen (van 13:30 – 17:00) en in het weekend (van 13.30 – 21:00).

Tijdens de kerstvakantie krijg je de laatste kans om deze space experience te ervaren van 23 december tot 7 januari tussen 13.30 en 21:30.

Tijdens de overige reguliere openingstijden is de vaste expositie DALÍ: The Endless Enigma te zien.

Waar?

Fabrique des Lumières is te vinden in de Zuiveringshal West op het Amsterdamse Westergasterrein. Tickets zijn nu al te reserveren via www.fabrique-lumieres.com.

Op basis van een maanfase weten wie jouw soulmate is, in hoeverre klopt het?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️