Maannomade
Maannomade Horoscopen 15 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 16 tot 22 oktober 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 16 tot 22 oktober 2023

Maandag 16 oktober

Maan nog in Schorpioen

De maan roert ons door zijn invloed op onze emoties en onderbewustzijn en wordt gekleurd door het sterrenbeeld waar de maan in verblijft. Vandaag staat de maan nog even in Schorpioen, een intens sterrenbeeld dat ons eraan helpt te herinneren dat we eerst door het donker moeten voordat we kunnen genieten van lichtpuntjes.

Niet dat de maan in Schorpioen ons depressief maakt, maar we zijn wel een stuk gevoeliger voor deze donkere periode van de herfst waardoor we ons graag terug trekken. Een goede tijd dus om veel tijd thuis door te brengen en jezelf niet te overvragen omdat je genoeg prikkels aan het verwerken bent. Luister naar wat je lichaam je te vertellen heeft.

Dinsdag 17 oktober

Maan naar Boogschutter

Na de afgelopen dagen de lasten van de wereld op onze schouder te hebben gedragen, voelt het direct een stuk lichter als de maan naar de avontuurlijke Boogschutter verhuist.

Waar het ene sterrenbeeld kritisch was, ziet Boogschutter juist de mogelijkheden en avonturen die ons nog te wachten staan. We hebben behoefte aan een open blik en kunnen daardoor extra slecht tegen bekrompen meningen. Geen goede dagen dus om discussies te voeren over maatschappelijke onderwerpen, want grote kans dat je daar met een gestrekt been in gaat als iemand het niet met je eens bent.

Donderdag 19 oktober

Maan naar Steenbok

Na een wijde blik dankzij de maan in Boogschutter, voelen we ons nu geroepen om keuzes te maken die ons verder helpen. De maan verhuist naar Steenbok waardoor onze ambities een extra boost krijgen en we minder behoefte hebben om afhankelijk van anderen te zijn.

Als het aan jou ligt dan trek jij je eigen plan en bepaal jezelf de koers. Een goed moment dus om wat meer van jouw leiderschapskwaliteiten op de werkvloer te laten zien want wie weet brengt het je wel verder in je carrière.

Zondag 22 oktober

Maan naar Waterman + Mercurius naar Schorpioen (tot 10 november)

Tijd om je visie op de wereld te verbreden en alles in een minder egoïstisch daglicht te bekijken. De maan verhuist naar Waterman waardoor we deze dagen een sterker gevoel van verbinding nastreven in de breedste zin. We zoeken niet alleen verbinding met de mensen om ons heen maar ook verbinding met de wereld waarvoor we willen zorgen.

Hierdoor heb je de neiging om jouw humanitaire kant extra naar voren te brengen waardoor een donatie aan het goede doel geen slecht idee is. Samen kleuren we de wereld mooier, ondanks de grauwe sluier die er deze dagen over heen hangt want dankzij de maan in Waterman zien we toch de lichtpuntjes nog.

Naast Waterman zal ook Mercurius ons dit weekend gaan beïnvloeden als hij zijn intrede maakt in Schorpioen waardoor onze analytische kant wordt aangescherpt. Mercurius staat bekend om zijn invloed op onze communicatie en denkvermogen in de scherpe maar intense Schorpioen merken we een stuk meer op van alles wat er om ons heen gebeurt.

We willen graag alles weten en zijn bereid om een stukje dieper te graven dan normaal door meer vragen te stellen of door beter te observeren waardoor onze zintuigen op scherp zullen staan. De komende weken kunnen daardoor soms meer als een vragenvuur voelen, maar niet alleen helpt dit je om meer duidelijkheid te creëren, maar ook om vaker op je gevoel te vertrouwen nu je intuïtie dankzij Mercurius in Schorpioen sterker zal gaan spreken.

Bedrock’s basis-meditatie: beter slapen deel 3 (15 minuten)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️