Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 30 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 tot 7 juli 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 1 tot 7 juli 2024. Wat kunnen we verwachten?

De key message van deze week: Blijf zo lang mogelijk hangen in de zomerse laidback energie, totdat de nieuwe maan een nieuw begin aankondigt.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 1 tot 7 juli 2024Maandag 1 juli

Maan in Stier

Sloten we vorige week af met rust en reflectie, deze week begint het actieve leven alweer een klein beetje te kriebelen. De nieuwe maan energie lonkt. Dit is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht, maar om die energie optimaal te benutten doe je er toch echt het verstandigst aan om nu vooral te chillen. Het liefst onder het genot van een heerlijk, uitgebreid laat diner inclusief knusse avondwandeling en een zwoele vrijpartij. Althans, dat zegt de maan. Ze wil dat je je vandaag ontspant en geniet. Hoe meer je daar aan over weet te geven, hoe rijkelijker ze je eind deze week beloont.

Dinsdag 2 juli

Maan in Tweelingen + Neptunes Retrograde

Mercury retrograde is inmiddels een wijdverspreid fenomeen, maar zoals je de laatste tijd misschien al is opgemerkt doen de andere planeten hier ook aan. Vorige week luide Saturnus Retrograde de zomervakantie in, in april was de beurt aan Pluto (hallo zelfkritiek) en vandaag is de beurt aan Neptunus – planeet van dromen en spiritualiteit. Hou er rekening mee dat je blik op de wereld tot begin december minder scherp kan zijn. Neptunus retrograde keert haar focus namelijk naar binnen en wil dat jij jouw eigen waarden en overtuigingen verkent. Zijn ze nog wel up to date? Ook nodigt ze je uit om nieuwe manieren van spiritualiteit te onderzoeken. Is er een nieuwe methodiek, stroming of filosofie die jij al langer wenst te onderzoeken? De maan in Tweelingen maakt van vandaag een goede dag om te beginnen aan die ene podcast of dat mooie boek over dit onderwerp.

Zaterdag 6 juli

Nieuwe maan in Kreeft en Venus-Chiron vierkant

In welke vriendschappen of bij welke familieleden zou je nog meer je zelf kunnen en willen zijn? Met wie vlot het (op dit moment) totaal niet. Waarom blijf je dan toch met deze personen omgaan? Dit zijn zomaar wat vragen om je nieuwe maan journal sessie mee te beginnen. De nieuwe maan, die net iets na middernacht aan de hemel staat, geeft je de kans om je vriendschappelijke relaties emotioneel te verdiepen. Ga op onderzoek uit naar wat het is dat deze persoon in jou triggert of doe de visualisatie uit het Gratis Moon Therapy Zomer Werkboek.

Dit was de weekhoroscoop van 1 tot 7 juli, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️