Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 23 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 tot 30 juni 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 24 tot 30 juni 2024. Wat kunnen we verwachten?

Ben je een beetje bijgekomen van de volle maan van vorige week? Dit is de kosmische energie die je deze week op je afkrijgt:

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 24 tot 30 juni 2024

Maandag 24 juni

Maan naar waterman

Het leven is een dans van tegenpolen en soms raakt het uit de maat. Dat werd wel duidelijk toen afgelopen volle maan de werk-privé balans werd uitgedaagd (deze energie is vandaag overigens nog steeds voelbaar). Het is weer een knap staaltje timing van het universum. Want, nu de zomer is begonnen is werk wel het laatste waar we aan moeten denken. Hoe vol de werkagenda’s ook zijn, maak zoveel mogelijk tijd vrij voor hen die je lief zijn en om je huiselijk leven op de orde brengen.

Vandaag is een bijzonder geschikte dag voor dat laatste. De maan in Waterman energie werpt een frisse blik op de dagelijkse huiselijke processen. Waar kan het slimmer of sneller? Zoek uit welk vernuftige snufjes jouw thuisleven plezieriger maken. Vandaag zou dus zomaar een dag kunnen zijn dat je spontaan een vaatwasser bestelt. Benut de energie ook om een out-of-the-box oplossing te verzinnen waarmee je jezelf meer me-time geeft. Hint: boek eens een nacht in je lieveling boetiekhotel. Je moet natuurlijk wel eerst zelf uitgerust zijn, voordat je al je aandacht aan anderen kunt geven.

Woensdag 26 juni 

Maan naar Vissen

Voel je dat? We zijn voorbij de volle maan piek. Laat die intense energie van je afglijden. Hang bijvoorbeeld lekker de hele dag in bed, verlekker je aan je dagdromen en gebruik poëtische woorden bij het reflecteren op alle emoties van afgelopen dagen. Waak wel voor melancholie. Ben je hier gevoelig voor? Omring je dan met je dierbaren, zodat je je niet alleen voelt en in destructief gedrag vervalt.

Vrijdag 28 juni

Laatste kwartier in Ram

Vandaag is een goede dag om te werken aan een persoonlijke uitdaging. Lastig kiezen welke? Zoom in op het grotere thuis-thema van Kreeft. Welk varkentje moet nog gewassen worden?

Zaterdag 29 juni

Saturnus gaat retrograde (tot midden november)

Planeet van regels, discipline en levenslessen (Saturnus) gaat in retrograde en dat betekent dat nu niemand (kosmisch gezien dan) jou de les leest. Het lijkt wel schoolvakantie! Werk met de energie van Saturnus, versterkt door de reflecterende energie van de huidige maanfase,en blik terug op afgelopen jaar. Welke levenslessen kwamen op je pad? Waar had je twaalf maanden geleden gedacht dat je nu zou staan? Zie hoe ver je al bent gekomen (ook als het minder ver is dan gehoopt). Welke lering heb je hier uit getrokken? Neem de komende vijf maanden de tijd om dit nog dieper te integreren.

Dit was de weekhoroscoop van 24 tot 30 juni, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️