Rosa Bertram
Rosa Bertram Liefde & Seks 17 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoe leuk: je kunt nu daten voor het goede doel (wie wilt dat nu niet?)

Als het aankomt op anderen helpen, kan je aan heel veel verschillende dingen denken: koken, geld doneren, wandelen, een ander iets leren of noem het maar op. Maar daten voor het goede doel? Daar hadden we nog niet eerder van gehoord. Toch is het aanstaande vrijdag 18 maart 2022 mogelijk.

En wel in de bekende Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het wordt alweer de 7e editie van het bekende speeddate event.

Daten voor het goede doel

Het initiatief werd bedacht door stichting Jarige Job ‘Daten met je Hart’, en is een heus speeddate event. Dus wie dat altijd al een keer wilde doen: dit is het moment!

Waar daten voor sommige mensen *ahum* nogal eens awkward kan zijn, is daar bij dit event goed over nagedacht. Je hebt niet alleen een paar minuten om elkaar te leren kennen en een hallo-wie-ben-jij-en-wat-doe-je-gesprek te hebben. Nee, tijdens deze date ontmoeten vrijgezellen elkaar om samen verjaardagsboxen in te pakken voor de stichting.

Ook interessant: Hoe vrijwilligerswerk soms helemaal niet iets goeds bijdraagt

Zij zorgen er uiteindelijk voor dat de boxen terecht komen bij kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat daar thuis niet genoeg geld voor is.

Hoe gaat dat in z’n werk?

Het inpakken doe je overigens niet meteen, de singles kiezen na elke ronde een partner uit om samen de verjaardagsdozen mee in te pakken. Voel je geen match? Dan zijn er dus nog genoeg andere vrijgezellen om erna te ontmoeten. Na elke inpakronde is het tijd voor een nieuwe ronde. Genoeg kansen om een nieuwe potentiële vlam te ontmoeten dus. 😉

Must read: World Singles Day: waarom er helemaal niks mis is met single zijn

Daarnaast maak je er kinderen blij mee die normaal gesproken hun verjaardag niet kunnen vieren met cadautjes, slingers en ballonnen. De box die jij inpakt, is zo’n 35 euro waard. Elk jaar kunnen door de stichting 80.000 kinderen toch hun verjaardag vieren.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in!

Over het event

Deze zevende editie van Daten met je Hart vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam bij Stichting Jarige Job (Hal K). Om 18.30 uur openen de deuren en om 22.00u loopt het af. Bekijk de website voor meer informatie en het aanmeldingsformulier: www.stichtingjarigejob.nl/daten-met-je-hart.
Enjoy!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️