Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 4 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 4 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 4 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Ram
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu de maan vandaag en morgen in jouw sterrenbeeld staat, worden jouw karaktereigenschappen versterkt. Niet alleen voel jij je hierdoor meer in contact met jezelf en geeft dit een mate van rust, maar kan het ook jouw impulsiviteit nog meer gaan versterken. Alle remmen zijn los, Ram.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De snelle, impulsieve energie die de maan in Ram met zich meebrengt is niet jouw favoriet waardoor je geneigd bent jezelf meer terug te trekken. Jouw sterke koppigheid zorgt ervoor dat jij jezelf niet laat meesleuren in de drukke energie die Ram met zich meebrengt, waardoor dit een goede tijd is om extra voor jezelf te zorgen. Slaap zal je zeker goed doen.

Aan deze signalen herken je of je een moeilijk persoon bent (herken jij jezelf erin?)

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De maan in Ram geeft jou flink wat energie waardoor je nog meer aanwezig zult zijn dan dat je normaal gesproken al was. Niet alleen jij merkt dit, maar ook voor je omgeving kan je best een handjevol worden. Goed moment dus om op te letten dat je niet te aanwezig bent, want dit kan anderen zeker wegjagen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De stoere energie die de maan in Ram met zich meebrengt, zorgt ervoor dat jij ook meer uit je comfortzone gaat kruipt. Je hebt meer behoefte om je standaard routine of patronen te doorbreken waardoor je de neiging hebt om je huidige planning om te gooien of om andere keuzes te maken dan normaal.

Zeker op het gebied van werk kan jij een stukje onorthodoxer zijn dan dat je van jezelf gewend bent.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Net als bij de andere sterrenbeelden helpt de maan in Ram je om vandaag en morgen buiten je veilige comfortzone te stappen. Als Leeuw ben je dat zeker al gewend, maar deze dagen merk je dat je hoofd ook voller zit omdat er meer ideeën zitten waar je aan wilt werken. Een nieuwe onrust dus, pas op voor irritaties!

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Met de maan in Ram zal je merken dat jij vandaag en morgen geneigd bent om meer stappen te maken op de punten waar je eerst vast liep. Lastige projecten waar je geen motivatie voor had, zullen vandaag een stuk soepeler verlopen door nieuwe inzichten of omdat je merkt dat dit het moment is om te stoppen met de projecten waar geen muziek meer in zit.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Hallo passie op het gebied van liefde! De maan in Ram wekt bij jou een vuurtje aan waardoor je meer passie ervaart binnen je relatie, of tijdens die spannende date. Hierdoor ervaar je het allemaal een stuk intenser, waardoor je ook op nieuwe inzichten kan komen. Niet te snel conclusies gaan trekken…

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar je normaal gesproken meer moeite moest doen om de motivatie te vinden, zorgt de maan in Ram er nu voor dat deze wel lekker stroomt. Je hebt het gevoel meer rust en orde in je hoofd te hebben waardoor je meer taken vandaag gedaan kan krijgen. Lekker om voor het weekend de klussen af te ronden.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Jouw vurige kant wordt extra aangewakkerd nu de maan vandaag en morgen in Ram staat, die net als jou een vuurelement is. Dat betekent dus veel passie en energie waardoor jij uitgesprokener bent over bepaalde onderwerpen. Let er op dat de communicatie netjes blijft en dat jij jezelf niet uit de tent laat lokken…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Normaal gesproken ga je erg goed op tradities, maar vandaag voelt het alsof het leven een stukje leuker wordt als je oude patronen aan de kant zet. Tijd dus om met je familie of vrienden die dichtbij je staan, nieuwe dingen te ontdekken. Wat dacht je van morgen buiten de deur te brunchen in plaats van een bammetje te eten?

Hoe vind je ware liefde? Een psycholoog vertelt

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Korte lontjes liggen vandaag op de loer, want de maan in Ram kan je een stuk vuriger en ongeduldiger maken. Je zit vol ideeën maar kan vastlopen als je het gevoel krijgt niet gehoord te worden of als de ander de boodschap maar niet begrijpt. Een goed moment om te leren op tijd weg te lopen voordat de bom barst.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan die vandaag en morgen in vurige Ram staat, zorgt ervoor dat jij meer zelfvertrouwen krijgt. Een fijn gevoel dat er ook voor zorgt dat je meer op de voorgrond zal treden. Perfect dus om vandaag nog nieuwe ideeën te pitchen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️