Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 31 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 31 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 31 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Waterman
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Een nieuwe week die we starten met de maan die verhuist naar het meest innovatie sterrenbeeld van de dierenriem. Met de maan in Waterman ben jij komende dagen meer in de mood om nieuwe samenwerkingen aan te gaan om te kijken of je nog meer uit dat ene project kan gaan halen.

Emotioneel heb je ook meer behoefte om in het gezelschap van anderen te zijn, want ze zullen je veel energie gaan geven.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Waar je het liefste vandaag en morgen veel meters zou willen maken op werk, kan het best zijn dat jij tegen jezelf aan gaat lopen nu de maan in Waterman staat. Waterman is een echte idealist, maar is net als jij ook koppig waardoor het gevaar op de loer ligt dat jouw innerlijke koppigheid in de weg gaat zitten om echt meters te gaan maken.

Hoe je kunt genieten van de voordelen van de buitenlucht (óók in de stad)

Keuzes moeten genomen worden, maar dat kan vandaag best wat spannender dan normaal voelen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Met de maan die vandaag en morgen in Waterman staat, word jij nog een stuk nieuwsgieriger dan dat je al bent. Een fijne energie die je een luchtig gevoel geeft, ondanks de vele Schorpioenenenergie die in de lucht hangt….

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Vandaag en morgen kunnen voor de Kreeft best even lastig voelen nu de maan in Waterman staat. Hierdoor ben je geneigd jouw emoties sneller te onderdrukken waardoor jij meer onrust zal ervaren. Dit zorgt voor een tweestrijd die je mentaal best zal gaan vermoeien.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Een tegengestelde energie, want waar jij normaal het van de daken schreeuwt, daagt de maan in Waterman je nu uit om je liefde juist meer privé uit te drukken. Een mooi moment om niet alleen aan de materialistische zaken te denken als het gaat om uiten van je liefde voor anderen, maar juist in de vorm van kleine gebaren of liefdevolle attenties.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Komende dagen staat je een lekkere energie te wachten nu de maan in Waterman ervoor zorgt dat je full focus aan het werk kan. Dit sterrenbeeld heeft een filosofische geest waardoor jij meer inspiratie en motivatie krijgt om aan de slag te gaan.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Jij en de maan in Waterman zijn vandaag en morgen een goede combinatie omdat jullie beiden een idealistische blik op de wereld hebben, waardoor deze extra versterkt wordt. Jij die graag de wereld mooier wilt maken door duurzame relaties aan te gaan en Waterman die de wereld duurzamer wilt maken.

Hierdoor zit je in een fijne, liefhebbende energie waar de mensen om je heen ook van zullen genieten.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar jij normaal fijn in contact bent met je emoties en je intuïtie, zorgt de maan in Waterman er vandaag en morgen voor dat dit absoluut niet het geval is. Waterman vermijdt liever zijn emoties waardoor ook jij vandaag merkt dat je sneller geïrriteerd of overweldigt raakt.

Victim blaming: wat het is en waarom is het zo kwalijk?

Normaal gesproken krop je dit meer op, maar door de heftige maanenergie ben je sneller geneigd dit te gaan uiten naar je familie, partner of mensen die dichtbij je staan. Niet de meest gezellige energie dus…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Vandaag en morgen staat de maan in Waterman waardoor je het gevoel hebt dat je weer wakker geschud wordt, want Waterman heeft net als jij een positieve energie die hij graag met zich mee brengt. Dit zorgt ervoor dat jij jezelf meer openstelt naar anderen en het samenwerkingstalent van Waterman gebruikt om beter met anderen te connecten.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar jij over het algemeen meer gestructureerd bent, zorgt de maan in Waterman vandaag en morgen voor meer wanorde in je hoofd waardoor jij niet helemaal lekker in je vel zit. Je hebt deels meer de neiging om risico’s te nemen of spontane beslissingen te maken, maar dit zorgt later voor een twijfelstemmetje of dat nou wel een goede keuze was geweest..

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Shock. Nu de maan in jouw sterrenbeeld staat, voel jij je vandaag en morgen meer insync met je emoties, waardoor je een fijne energie voelt die je ook naar anderen zal gaan uitstralen. Dubbele punten dus, omdat je meer het zonnetje in huis zal worden als jij leert dat al jouw emoties er toe doen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ondanks dat de maan in Waterman in jouw deel van afsluiting staat, voel jij je helemaal niet zo beladen als dat je misschien zou verwachten. Vandaag en morgen zorgt deze maanfase ervoor dat jij met een open mind naar je emoties kan kijken omdat Waterman nooit zo goed is in het omarmen van zijn emoties, dus jij vandaag ook meer afstand ervaart en daardoor een heldere blik hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️