Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 30 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 30 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.


Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  30 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Vissen
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Een laatste dag om op te laden als de maan in Vissen je een duwtje in de rug geeft. Het kan wat weerstand opleveren, maar juist door een stapje terug te nemen vandaag, zal je zien dat je weer een kans hebt om het overzicht terug te krijgen en te realiseren wat nou echt belangrijk voor je is.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Nu je bewuster wordt van je emoties en gedachten die spelen, kan het best zijn dat je een sterkere behoefte voelt om je hart te luchten. Het voelt misschien als iets kwetsbaars zo op de werkvloer, maar aangezien je zoveel tijd op werk besteedt moet ook hier de ruimte zijn om met goede collega’s te praten over de zaken die je dwars zitten. Echt productief ben je in deze maanfase sowieso al niet….

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Dat de maan in Vissen je bewust uitdaagt om een tandje terug te schakelen, vind je ook vandaag nog lastig. Probeer dit tóch te doen want het helpt je om van een afstandje naar je leven te  kijken en uit te stippelen wat je nog graag wilt bereiken. Zeker op het gebied van je carrière heb je nog een aantal plannen waarbij deze maanfase juist handig is om dit pad verder uit te gaan zoeken.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Ook vandaag ben je minder productief op werk dan dat je misschien zou willen nu de maan in Vissen je hoofd bezet met irrationele angsten en emoties. In plaats van jezelf te verzetten is het daarom een goed idee om juist jezelf open te stellen voor een spirituele uitweg, zoals een meditatie of fijne yoga sessie.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu je meer in een filosofische fase komt door de maan in sentimentele Vissen, voel je ook een sterkere drang om verbinding te zoeken met de mensen die dichtbij je staan. Met name op het romantische vlak heb je meer behoefte om je hart te luchten en elkaar nog beter te leren kennen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De maan in Vissen boost niet alleen de liefde die je voor een ander ervaart, maar ook de liefde die je voor jezelf voelt nu jij je meer realiseert dat je echt niet zo hard en kritisch voor jezelf hoeft te zijn. Een warm gevoel dat je helpt om meer rust te vinden in de persoon die je bent, in plaats van altijd meer van jezelf te verwachten.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Naast dat de Vissenmaan je extra goed laat voelen waar je vandaag behoefte aan hebt, een knuffel of toch die reep chocolade, kan het er ook voor zorgen dat je minder scherp bent, omdat je hoofd vol lijkt te zitten met allerlei gedachten die je bezig houden. Daarom niet jouw meest productieve dag vandaag, maar tijdens de Vissenmaan is dat ook niet de prioriteit die je zou moeten hebben….

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Het feit dat jij een stuk creatiever bent dankzij de maan in Vissen, zorgt er ook voor dat je jouw emoties beter begrijpt. Waar het ene sterrenbeeld het best zwaar heeft met de overvloed aan emoties, gebruik jij deze flow juist als inspiratiebron en als warmte die je naar anderen uitstraalt. Een helende maanfase dus, zowel voor jou als voor de mensen om je heen waar je een luisterend oor voor kan zijn.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Naast dat de maan in Vissen je emoties versterkt waardoor je graag quality time doorbrengt met mensen die dichtbij je staan, helpt het ook om je hart te openen. Ondanks dat jij je altijd voordoet als iemand die altijd positief in het leven staat, heb ook jij je zorgen. Fijn dus om samen door te nemen waar je mee zit zodat jij je vandaag extra begrepen voelt.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Naast dat de maan in Vissen je helpt om je emoties onder woorden te brengen, helpt het je ook om beter naar anderen te luisteren. Niet alleen begrijp je hierdoor beter wat er speelt, maar heb je ook meer inlevingsvermogen waardoor je ook leert om tussen de regels door te lezen. Een fijne eigenschap die je een nog betere vriend maakt.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Ook vandaag word jij nog met je emoties geconfronteerd waarbij je merkt dat je minder lekker in je vel zit. Niet alleen omdat de emoties veel zijn, maar vooral omdat het je zelfvertrouwen een knauw geeft. Toch niet alles zo goed op een rijtje als je dacht…

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Een laatste dag met de maan in jouw sterrenbeeld betekent nog een dag waarbij jij je emoties gebruikt om jezelf te uiten en jezelf te helen voordat de haastige energie van de maan in Ram begint. Dit is een belangrijke reden om vandaag niet al te veel van jezelf te vragen omdat jij toch wel weet dat het geen nut heeft, maar je alleen maar tegenwerkt.

De volle maan in Ram vanavond zorgt voor een reflectief hoogtepunt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️