Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 3 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 3 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 3 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Vissen
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Naast dat de maan in Vissen je gisteren al hielp om meer rust te pakken, zal deze trend ook vandaag nog doorzetten. Hierdoor komen er emoties omhoog die je hiervoor flink hebt verdrongen, dus daarom vandaag een extra goede reden om wat liever voor jezelf te zijn om oude zaken te kunnen afsluiten.

Driftkikker? Zo ga je om met emoties als boosheid en frustraties

Stier (20 april t/m 20 mei)

De maan in Vissen maakt je vandaag ook nog begripvoller naar anderen waardoor je een fijne, vriendschappelijke energie uitstraalt naar de mensen die je tegenkomt. Deze warme houding is perfect om jezelf meer te uiten waarbij je niet alleen jezelf ruimte geeft om je gevoelens te accepteren, maar ook voor anderen een luisterend oor zal zijn.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Het feit dat de maan in Vissen je afremt, brengt ook kansen om opnieuw naar je carrière en motivatie te gaan kijken. Normaal gesproken jakker je altijd door, maar door de afremmende werking van Vissen wordt jij je ineens bewuster van sommige zaken die eerst automatisch gingen of die je als normaal beschouwde.

Een mooi moment voor reflectie en om na te denken of je nog steeds op je plek zit of dat je liever meer uitdaging krijgt.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Ondanks dat er ook vandaag nog veel waterenergie in de lucht hangt en je emoties meer de overhand nemen, ervaar je het ook als een moment van kracht omdat jij de emoties die naar voren komen best goed kent.

Het blijft confronterend, maar door de zachte visie van Vissen straf jij de emoties niet teveel af en voelt het meer als een warm bad dat gevuld wordt, dan een tsunami die je overrompeld.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Ook vandaag ervaar je een sterkere connectie met je intuïtie en jouw spirituele kant waardoor je merkt dat je best wat rust ervaart door meer stil te staan bij het leven en in het nu te leven. Een mooi moment om dus wat vaker te verwonderen over de dingen die om je heen gebeuren of de ervaringen die op je pad komen.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Nu de maan nog een laatste dag in Vissen staat, ben je ook vandaag emotioneler. Niet dat je een zacht eitje bent, maar je staat wat vaker stil bij wat mensen voor je betekenen of wat je partner voor je betekent. Daarnaast voel je sterker aan wat ze nodig hebben waardoor jullie een nog sterker team zijn dan voorheen.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Naast dat de maan in Vissen je leert om jezelf niet te overvragen, leert deze maanfase je ook om wat vaker stil te staan bij de dag en hoe jij je nu daadwerkelijk voelt. En nog belangrijker, jouw slaapbehoefte want de Vissenmaan kan je vermoeider maken dan dat je al bent.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De fijne en warme energie die de maan in Vissen gisteren met zich meebracht, combineert ook vandaag nog goed met alle Schorpioenenenergie die in de lucht hangt, waardoor je een positief gevoel hebt. Je hebt hierdoor meer behoefte om lol te maken waardoor je eventuele stresssituaties als minder heftig ervaart. Fijn, Schorpioen!

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu je meer nadenkt over relaties die je met anderen hebt, krijg je meer inzichten in wat anderen voor jou betekenen waardoor je meer beseft dat iedereen een vangnet nodig heeft. Zelfs je geheugen kan hierdoor sterker gaan werken, waardoor je dromen intenser kunnen worden.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu je het gevoel en de behoefte hebt om meer open over je gevoelens en emoties te praten, realiseer jij je ook vaker dat de spirituele wereld dichterbij is dan je denkt. Spiritualiteit zit niet alleen in wierrookstokjes, maar vooral in het contact staan met je emoties en dat je spiritueel al kan helen door je hart te luchten.

Goed moment dus om open kaart te spelen over de zaken die je dwars zitten, want de rest van de maand ga je dat een stuk lastiger vinden.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Ook vandaag ben je er minder bij nu de Vissenmaan je nog steeds confronteert met emoties die je de hele maand hebt geprobeerd weg te stoppen. Niet gelukt dus, en daarom laat Vissen je in zien dat het tijd is voor een betere coping mechanisme. Blijven vluchten door er vooral niet over na te denken, is geen oplossing Waterman.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook vandaag kan jij je een stukje kwetsbaarder voelen nu de maan nog een laatste dag in jouw sterrenbeeld staat. Een goed moment om in jouw kracht te komen door stil te staan bij wat je voelt en na te gaan hoe jij deze gevoelens kan omarmen. Een meditatie of een fijne yogaflow zal je goed doen omdat het helpt met het ontwaken van jouw spirituele kant!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️