Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 28 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 28 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop van 28 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Schorpioen
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Emoties die de overhand nemen, kunnen samen met de Mars in Tweelingen ervoor zorgen dat je communicatie een stuk feller gaat worden naar de mensen die je lief hebt. Blijf je bewust van hoe je je voelt en vraag wat vaker om ruimte om even af te koelen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Gevoelens liggen onder een vergrootglas en als je al niet heel lekker in je vel zat, kan het er nog best voor zorgen dat je meer ruzie zoekt door de maan in Schorpioen die je prikkelbaarder maakt. Wees je bewust van je emoties voordat je een ruimte binnen stapt, en neem anders de tijd om met een korte meditatie weer tot jezelf te komen.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 september t/m 2 oktober 2022

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Een hoge werkenergie zorgt ervoor dat je meer gedaan krijgt omdat je een duidelijker focuspunt hebt, maar vergeet vooral niet om ook regelmatig pauzes te nemen. Vandaag en morgen zijn nog goede dagen om jezelf niet teveel voorbij te lopen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Nu je wat meer settelt, minder druk maakt en meer geniet van al het moois om je heen dankzij de maan in Schorpioen, kan het best zijn dat je wat verantwoordelijkheden zoals het huishouden vergeet. Lekker laten hoor, Kreeft. Die afwas kan ook echt wel later gedaan worden.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Dat we zijn wie we zijn, is duidelijk. Maar de rol van anderen in hoe wij zijn geworden, is een stuk vager. De Schorpioenenmaan maakt je een stukje intiemer waardoor we onze relaties met anderen ook op een betere manier leren kennen. Grote kans dat oude herinneringen ineens weer omhoog komen, maar laat ze je niet van je stuk brengen.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De rusteloosheid die je voelt door de emotionele energie van Schorpioen maakt je prikkelbaar en een stuk ongeduldiger. Je wordt sneller uit je tent gelokt in deze dagen, dus kijken of je kan thuiswerken zal al voor wat meer rust kunnen zorgen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Waar je soms veel in gedachten zit, zorgt de maan in Schorpioen je er juist voor dat je ook een stuk praktischer ingesteld wordt. Hierdoor lukt het vandaag beter om knopen door te hakken en heb je een duidelijker beeld van wat je graag wilt bereiken. Erg handig om wat stappen te gaan zetten voor de toekomst, bijvoorbeeld door na te denken over een spaarplan.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Dat je persoonlijk lekker in je vel zit, voel je vandaag ook lekker. Grote kans dat je ook behoefte voelt om iets aan je uiterlijk te doen, net die andere schoenen aan te trekken of je haar weer eens te laten knippen. Goed moment dus om te experimenteren!

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Waar je normaal gesproken altijd je hart op de tong hebt, zorgt de maan in Schorpioen ervoor dat je meer een binnenvetter wordt nu de emoties zwaarder beginnen te wegen. Oud zeer wat je dacht te hebben opgelost kan best eens omhoog komen borrelen, dus wees vooral lief voor jezelf, ga eerder naar huis of zorg voor dat dutje na een lange dag die je nodig hebt.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je gaat vandaag extra fijn op het gezelschap van anderen, misschien niet handig voor de taken die veel concentratie vereisen, want kletsen bij de koffieautomaat zal je vandaag meer trekken. Maak er vooral gebruik van, zodat anderen ook jouw warme kant leren kennen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Waar je het gevoel krijgt nu eindelijk een duidelijk doel voor ogen te hebben rondom je ambities, is dit wel een tijd om ook goed op te letten om niet over je grenzen te gaan. Je ervaart een hogere werkdruk, die je vooral jezelf op legt, dus oververmoeidheid ligt op de loer. 8,5 uur werken is meer dan zat!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook vandaag ben je meer in gedachten verzonken, op een goede manier. De dromerige energie van de maan in Schorpioen zorgt ervoor dat je misschien minder op werk gedaan krijgt dan dat je zou willen, maar wel dat jij je meer opgeladen voelt door het eindeloze dagdromen. Plan de taken waarbij je stevig moet concentreren dus vooral op een andere dag in, als je concentratie weer terug gekomen is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️