Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 28 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 28 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komen te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  28 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Waterman
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu de maan vandaag nog in Waterman staat, ben je vandaag extra goed in samenwerken met anderen. Perfect dus om vandaag gebruik te maken van jouw sociale skills door collega’s om hulp te vragen of nieuwe ideeën op te gooien voor een eventuele samenwerking. Wie weet wat voor mooie kansen er uit komen als jullie de koppen bij elkaar steken.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Naast dat de maan in Waterman je net als gisteren ook vandaag nog extra koppig maakt, geeft het ook een boost aan je carrière. Je hebt meer behoefte aan vrijheid en vindt het daardoor vervelend als je vandaag jouw agenda niet zelf kan inplannen. Houd dus zelf de regie in handen of kom met ideeën om het toch net wat anders te doen. Dankzij Waterman zit je vol met goede ideeën!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ook vandaag maakt de maan die nog een dagje in Waterman staat je extra nieuwsgierig waardoor je nieuwe informatie sneller tot je neemt. Daarnaast schakel je makkelijker tussen projecten waardoor je extra productief zal zijn vandaag om lastige projecten weer tot leven te brengen. Pas wel op voor rusteloosheid als je teveel afleiding gaat zoeken op je telefoon…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Alhoewel de maan in Waterman je emoties vandaag nog door de war gaan schoppen, geeft het je ook een uitdaging om om te gaan met jouw innerlijke wereld en de logische mindset die je dankzij de maan in Waterman krijgt. Omdat je dit niet als makkelijk zal ervaren is het wel een goed idee om de dag rustig in te plannen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu de maan invloed gaat uitoefenen op de manier waarop jij naar liefde en relaties kijkt, zorgt het er ook voor dat je een stuk creatiever in het uiten van je liefde wordt. Een leuk moment dus om vandaag lieve briefjes voor je partner achter te laten omdat je door Waterman ook een stukje filosofischer zal gaan worden.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ook vandaag staat de maan nog in Waterman waardoor jij extra bewust bent van je gezondheid. Hierdoor is het dit een fijne dag om te werken omdat jezelf overwerken minder op de loer ligt dan normaal. Daarnaast behoud je nog wel je productiviteit omdat deze maanfase je scherper maakt. Dubbel cashen dus.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu de maan nog een dag in een creatief sterrenbeeld staat, merk jij dat je vandaag ook een stuk makkelijker schakelt tussen de projecten die je hebt lopen. Niet alleen ben je flexibeler, maar je hebt ook meer oplossingen en ideeën voor de zaken waar jullie tegen aan lopen. Een lekker productieve dag dus.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ook vandaag ben je nog snel geïrriteerd omdat je merkt dat de maan in Waterman nou niet echt helpt om met je emoties om te gaan. Grote kans dus dat jij sommige collega’s vandaag wel kan schieten… Daarom is het een goede dag om vandaag bepaalde mensen zoveel mogelijk te ontwijken en vooral te letten op wanneer de irritaties omhoog komen borrelen zodat je op tijd afstand kan gaan nemen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Ook op werk merk je dat je jouw gedachten en visie beter kan verwoorden nu de maan in Waterman helpt om je bewuster te maken van wat er binnen in je speelt. Hierdoor ben je een stukje gemotiveerder om aan de slag te gaan met het werk dat voor je ligt waardoor het niet als een zware maandag zal voelen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Ook vandaag ben je nog best in je hum omdat de maan in Waterman je een dosis zelfvertrouwen toeschuift omdat het je leert dat je er helemaal mag zijn. Hierdoor durf je niet alleen meer uit de band te springen, bijvoorbeeld wat betreft je uiterlijk, maar durf je ook meer te vertrouwen op de beslissingen die je neemt. Jij weet het allerbeste wat je nodig hebt of wat er moet gebeuren, dus ga vooral op jouw eerste gevoel af.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Als de maan in jouw sterrenbeeld staat, worden jouw karaktereigenschappen extra versterkt. Emotioneel ben je beter in balans waardoor je beter kan schakelen op werk en zal merken dat deze maandag je daardoor meer gedaan krijgt. Je hebt ideeën genoeg, dus een goede dag om wat te gaan pitchen zodat je nog beter uit de verf komt vandaag.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Een laatste dag met de maan in Waterman waardoor je wordt geholpen met het verduidelijken van gedachten en emoties die al een tijd spelen. Door de rationele kant van Waterman en het feit dat hij niet zo snel oordeelt, gebruik jij jouw zachte kant om uit te pluizen wat er gaande is en waar je behoefte aan hebt. Hierdoor ben je iets minder productief op werk dan je zou willen omdat je meer in je gedachten zal zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️