Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 27 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Dit is dé niet-zweverige daghoroscoop van 21 oktober 2022. Modern astroloog geeft een update van de sterren.

Daghoroscoop 27 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Boogschutter
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu de maan de komende twee dagen in Boogschutter zal verblijven, staan ook jouw gedachten weer in de positievere en ontdekkende fase. Van nature ben je zo nu en dan best impulsief, wat dankzij Boogschutter versterkt zal worden zodat nieuwe avonturen op de loer liggen. Maak kleine stapjes die je laten zien wat er allemaal nog mogelijk zal zijn en ga niet meteen op wereldreis.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Vandaag en morgen zal de maan in Boogschutter ervoor zorgen dat je niet helemaal comfortabel voelt door de avontuurlijke energie die de Boogschutter met zich mee brengt. Jij blijft liever in je eigen veilige hokje, waardoor je de onrust die de maan nu met zich mee brengt, er voor kan zorgen dat je sneller geïrriteerd bent.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Nu de maan vandaag en morgen in Boogschutter staat ben jij klaar voor meer avontuur in de liefde. Perfect voor als je single bent, want je flirt skills zorgen ervoor dat er best een spannend avontuurtje op je pad kan gaan komen… Voor je relatie kan het er weer voor zorgen dat jij je partner op een nieuwe manier leert kennen.

Het werkt! Dit zegt de wetenschap over flirten

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Waar Boogschutter ervoor zorgt dat je de wereld op een nieuwe manier gaat zien, zorgt het feit dat de maan de komende dagen in dit passievolle sterrenbeeld staat dat je bewuster bent dat er meer in het leven is. Hierdoor krijg je een motivatie boost waardoor je extra kan gaan knallen op werk.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Een mede Vuursterrenbeeld zal altijd goed op de energie die de maan vandaag en morgen brengt als die in Boogschutter staat. Door de positieve instelling die je van Boogschutter krijgt, komt jouw speelse aard weer naar boven en zie je overal nieuwe mogelijkheden. Een fijne energie om nieuwe dingen te creëren of juist bestaande ideeën te gaan uitwerken. Of ook vooral een goede dag om vooral tijd aan je hobby te besteden.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Waar je normaal gesproken best stijf bent, zorgt de maan in Boogschutter er de komende twee dagen voor dat je een stukje losser wordt. Niet alleen naar jezelf ben je relaxter en til je minder zwaar aan dingen die niet gegaan zijn zoals je wilt, maar ook naar familie en vrienden toe ben je meer open. Een fijne dag dus om even contact op te nemen met de mensen die je al een tijdje niet gezien hebt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De vurigheid van de maan in Boogschutter zal vandaag en morgen niet te ontkennen zijn, want jij leert dat je niet op je mondje gevallen bent… Waar je soms de neiging hebt om een ander boven jezelf te stellen, zal de pittigheid van Boogschutter ervoor zorgen dat je best wat lomper uit de hoek kan komen. Je hart ligt op de tong en voor de komende dagen gaat het je zeker helpen om grenzen te bewaken.

Durf jij nee te zeggen? Zo kun je leren om beter je grenzen aan te geven

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Money is on your mind, of juist helemaal niet nu de impulsieve maan in Boogschutter ervoor kan zorgen dat het geld ineens over de toonbank vliegt. Niet erg om jezelf eens te verwennen, maar vraag je vooral af of je dit nu koopt omdat je het echt nodig hebt of dat het vooral is om een emotioneel gat op te vullen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Waar je als Boogschutter soms best chaotisch kan zijn, wordt dit vandaag en morgen nog extra versterkt door de maan die in jouw sterrenbeeld zal verblijven. Hierdoor voel jij je on top of the world, waardoor je eigenlijk vergeet welke praktische zaken je nou echt zou gaan afronden. Fijn voor je zelfvertrouwen, minder fijn voor de taken die nog op je liggen te wachten.

Hoe overleef je als introvert in een extraverte wereld?

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar het ene sterrenbeeld juist fijn gaat op de avontuurlijke energie van de maan in Boogschutter, ga jij dat absoluut niet. Vandaag en morgen vindt je het lastiger om beslissingen te nemen omdat je niet goed contact kan maken met de normaal gesproken zo aanwezige rationele kant. Hierdoor voelt het alsof je grotere risico’s neemt en als Steenbok voel jij je daar niet comfortabel bij. Mooi twee dagen uitstellen dus.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De positiviteit die de maan in Boogschutter vandaag en morgen nog met zich meebrengt, zorgt ervoor dat jij nog lekkerder in de groep ligt dan dat je al deed. Je vriendschappen en samenwerkingen met collega’s krijgen een boost, niet alleen omdat jij een stukje warmer wordt en je meer open stelt, maar ook omdat er een luchtige energie om je heen hangt. Vooral gebruik van maken dus!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Als Vissen voelt het alsof de maan in Boogschutter je vandaag en morgen bewust maakt van hoe je nog beter kan presteren op werk nu je bewuster wordt van je ambities. Niet dat je die niet had, maar de maan in Boogschutter maakt je hier extra passievol op waardoor je een duidelijkere visie krijgt. Fijn om aan de slag te gaan met de ideeën die in je hoofd zitten dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️