Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 25 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 25 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Nieuwe maan in Schorpioen
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Hallo intimiteit, want nu liefdesplaneet Venus en de maan samenkomen tijdens de nieuwe maanfase in Schorpioen, wordt jij bewuster van de intieme connectie die je nodig hebt. Hoe individueel je normaal ook bent, ook jij hebt behoefte aan connectie. Schorpioen laat je inzien hoe je dit nog meer kan gaan verdiepen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een goede dag om eens bewuster te gaan kijken naar de invloed van relaties op je eigen waarde, nu de nieuwe maan in Schorpioen je inzichten zal geven in welke relaties toe zijn aan verandering. Een verandering waar jezelf een aandeel aan hebt, of verandering die buiten je macht ligt waardoor het  misschien wel tijd is om afscheid te gaan nemen van bepaalde mensen.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Dat deze maand draait om je (mentale) gezondheid is duidelijk, want de nieuwe maan staat net als Zon en Venus vandaag in Schorpioen waardoor jij je bewuster wordt van de transformatie die je al hebt doorgemaakt. Steeds beter leer jij jezelf en je eigen grenzen kennen, en vandaag zal dit gevoel extra sterk aanwezig zijn. Hierdoor wordt jij je ook bewuster van je lichaam en dat het belangrijk is om goed voor jezelf te blijven zorgen, ook als het moeilijk is.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Hallo passie! De nieuwe maan in Schorpioen valt vandaag samen met de zoneclips en is daardoor extra sterk. Dit zorgt voor een hoop energie om nieuwe veranderingen aan te brengen, wat jouw vlammetje weer laat stralen. Niet alleen brengt dit nieuwe ideeën met zich mee, maar ook een hoop passie waardoor je vandaag nog meer all-over the place kan zijn.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Heel veel Schorpioenenenergie vandaag, want naast Zon en Venus staat ook de maan tijdens de nieuwe fase in dit sterrenbeeld. Hierdoor kan jij je een stuk sentimenteler voelen nu de nieuwe maan je laat inzien hoe belangrijk de mensen om je heen zijn, de mensen waar je altijd op kan terugvallen als dat nodig is. Dit laat je inzien dat ook jij met je stoere karakter, een klein warm hartje hebt die soms best kwetsbaar is…

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De nieuwe maan van vandaag zal je nieuwe inzichten geven in de manier waarop je communiceert en dat het belangrijk is om jouw perfectionisme niet op anderen af te schuiven. Naast dat het je laat nadenken over communicatie, laat de nieuwe maan ook inzien waar nog kansen voor jou liggen om meer te leren.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Door de nieuwe maan + zoneclips in Schorpioen wordt jij je bewuster van de zekerheid die je soms mist. Risico’s nemen is niet jouw ding en dankzij de nieuwe maan wordt je hier extra aan herinnerd dat het tijd is om een meer stabiliteit voor jezelf te creëren, door bijvoorbeeld bewuster met je financiën om te gaan of eens na te gaan of je alle materialistische spullen wel echt nodig hebt. Vinted is een prima optie.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De nieuwe maan valt vandaag samen met de zoneclips waardoor deze extra aanwezig is. Deze krachtige combinatie staat vandaag in jouw sterrenbeeld en daarbij draait het allemaal om jezelf op een nieuwe manier uit te vinden. Niet langer uitgaan dus van jouw zwakten, maar juist inzichten krijgen in waar jouw krachten liggen. Je zelfvertrouwen mag best een boost gaan krijgen, dus wees een stukje liever tegen jezelf.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Schorpioen draait om transformatie en emotioneel gezien kan het vandaag best intens worden nu de nieuwe maan samen met de zoneclips voor een extra krachtige werking zorgt. Hierdoor heb je nog meer behoefte om jezelf terug te trekken om jezelf op een nieuwe manier uit te vinden. Een gevoelig moment waarbij jouw positieve instelling best een knauw kan krijgen vandaag.

Waarom astrologie geen grote onzin is

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar je normaal gesproken graag je eigen boontjes dopt, laat de nieuwe maan je vandaag inzien dat je juist meer emotionele energie mag insteken in het open stellen naar samenwerkingen. Niet alleen zal dit nieuwe ideeën en een frisse energie aan het project geven, maar leert het je ook om wat vaker de controle los te laten.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Dat het tijd is voor verandering is wel duidelijk, want ook de nieuwe maan in Schorpioen laten je inzien dat je misschien niet op de juiste plek zit. Gelukkig brengt de nieuwe maan vooral energie om aan de slag te gaan met ideeën zodat je zelf de verandering kan doorvoeren die je nodig hebt. Bijvoorbeeld door nieuwe ambities te stellen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Rusteloosheid ligt vandaag op de loer, want door de nieuwe maan in Schorpioen zal jouw hoofd overspoelt worden met ideeën en inzichten hoe je het anders kan gaan aanpakken. Je bent toe aan verandering en het liefste voer je die vandaag al drastisch in. Wees niet te impulsief, Vissen….

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️