Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 24 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 24 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  24 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Boogschutter
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Na de nieuwe maan zit jij nog in de good vibes die de maan in Boogschutter met zich meebrengt ,waardoor jij behoefte hebt aan positiviteit en nieuwe avonturen. Een fijne dag die ervoor zorgt dat je ook open staat voor nieuwe kennis, fijn voor dat ene artikel die je nog moet lezen of het induiken in een cursus die je kennis goed zou aanvullen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Het feit dat de nieuwe maan je prikkelt om de wereld verder te gaan ontdekken, met alle risico’s waar je geen controle over hebt, zorgt voor een irritant gevoel bij jou. Vervelend, maar in plaats van deze af te reageren kan je ook de passie van de vurige en avontuurlijke Boogschutter gebruiken om je zintuigen op scherp te zetten met je partner. Tijd om uit je hoofd te komen en te connecten met je lichaam.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Na de nieuwe maan van gisteren blijven we nog even in de warme sferen die Boogschutter met zich meebrengt waardoor jij een sterkere behoefte voelt om bij anderen te zijn. Erg fijn dus om vandaag te genieten van de vriendschappen die je hebt opgebouwd door jouw spontane kant te omarmen en een nieuw cafeetje te gaan bezoeken.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Doordat je ook vandaag nog een sterkere behoefte voelt om je oude gewoontes van boord te gooien en spontaner door het leven te gaan, merk je dat je sneller geneigd bent om nee te gaan zeggen. Een voordeel van de maan in Boogschutter is dat het je helpt om je meer uit te spreken zodat je meer ruimte voor jezelf creëert. Een skill waar jij zeker van kan leren.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Naast dat de nieuwe maan je gisteren een stoot energie gaf, bracht het ook meer inspiratie en ideeën met zich mee doordat Boogschutter jouw creativiteit activeert. Ook vandaag kan je nog genieten van deze creatieve energie waarbij het je makkelijker lukt om met een frisse kijk naar problemen te kijken.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De persoonlijke inzichten die je tijdens de nieuwe maan van gisteren kreeg zorgen ervoor dat je ook vandaag meer gaat relativeren over wat er nou echt toe doet. Hard werken is een ding, maar hard genieten van al het fijns dat je thuis is, is hierbij nog belangrijker. Een goede dag dus om vandaag eerder naar huis te gaan.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Ook vandaag ervaar je nog een sterke behoefte om je uit te spreken over bepaalde situaties. Je hebt behoefte aan eerlijkheid en verwacht die niet alleen van anderen te ontvangen, maar spreekt die zelf ook uit. Gelukkig zorgt jouw karakter er van nature al voor dat je een filter hebt waardoor de boodschap minder hard over komt dan waar je misschien bang voor bent.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nu de warmte en passie van de maan in Boogschutter ervoor zorgen dat je emotioneel weer in balans komt, voel jij je ook vandaag goed in contact met je onderbewustzijn. Hierdoor durf je nog meer te vertrouwen op je intuïtie en op de toekomst waardoor jij je vandaag minder zorgen zal gaan maken.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Ook vandaag voel jij je emotioneel nog gesterkt nu de maan nog een dagje in jouw sterrenbeeld doorbrengt. Het optimisme dat je vandaag voelt brengt een warmte met zich mee waardoor jij jezelf minder afrekent op de dingen die misschien niet volgens jouw plan gaan. Weet dat elke aanpassing juist zorgt voor nieuwe kansen…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De maan die ook vandaag nog in Boogschutter staat, is niet jouw meest favoriete maanfase omdat de spontane kant van dit sterrenbeeld ervoor zorgt dat jij geconfronteerd wordt met jouw eigen, soms starre, kant. Niet makkelijk want daardoor besef je eigenlijk dat je snel ontevreden bent over jezelf. Bedenk daarom vandaag juist waar jouw kracht ligt, in plaats van jezelf af te rekenen op de dingen die je niet bent.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De warmte die de maan in Boogschutter met zich meebrengt zorgt er ook vandaag nog voor dat je meer behoefte ervaart om in het gezelschap van anderen door te brengen. Maak daarom voor gebruik van de spontaniteit van deze maanfase door met anderen af te spreken onder het genot van een drankje of lekker eten.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Naast dat de maan in Boogschutter je bewuster maakt van je huidige werk en een behoefte aan verandering geeft, boost dit sterrenbeeld ook jouw zelfvertrouwen om de leiding te nemen. Perfect dus om je van je beste kant te laten zien en op de werkvloer duidelijk aan te geven waar jij behoefte aan hebt.

Onrustige nachten; het zou door de verkeerde slaaphouding kunnen komen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️