Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 23 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 23 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Weegschaal
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Vanaf vandaag staan de komende weken zowel Zon als Venus in Schorpioen waardoor jij je minder gaat focussen op de oppervlakkige zaken van het leven, maar juist meer in de diepgaandere zaken van het leven. Hierdoor ga je meer nadenken over je eigen groei, of neem je afscheid van bepaalde zaken. Je hebt een sterkere behoefte aan een intieme, sterke connectie dan een scharrel waardoor je focus in de liefde ook veranderd.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Voor jou zal de focus de komende weken meer liggen op de relaties die je met anderen om je heen hebt, nu na vandaag Zon en Venus in Schorpioen zullen staan. Hierbij durf jij je meer open te stellen naar anderen, waardoor het ook beter lukt om om hulp te vragen als dat nodig is. Je hoeft niet altijd je eigen boontjes te doppen, want dankzij de invloed van de Zon leer je juist dat jij jezelf kan zijn door de mensen om je heen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De komende weken zullen dankzij de transitie van zon en Venus naar Schorpioen draaien om je organisatieskills waarbij jij je leven weer een nieuwe frisse wind in zal blazen. Je hebt behoefte aan regie in je leven waardoor je bewust wordt van dat het nu tijd is om gezonder en meer in balans te gaan leven.

Of dat nou in de vorm van een detox is, een gezonde gewoonte die je gaat ontwikkelen of door bewuster rust te pakken. Whatever floats your boat.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Waar je de afgelopen tijd vooral hebt gebouwd aan de connectie, is het nu tijd om de vruchten te plukken omdat de komende weken zowel Venus als Zon ervoor zorgen dat jij meer speelsheid ervaart in de liefde. Je ontdekt hierbij een andere kant van jezelf die je verbaasd, waarbij je de controle meer los laat om puurder te genieten. Niet alleen van relaties, maar ook van het leven in het algemeen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Tijd om meer je rust te pakken en in het gezelschap van je familie of geliefde door te brengen nu zowel zon als Venus de komende weken je eraan herinneren hoe belangrijk je stabiele thuisomgeving is. Na veel op pad te zijn geweest, is het nu tijd om te bouwen aan wat je thuis of in de familie hebt. Dit zal niet altijd van een leien dakje gaan, mede omdat jij ook wat sentimenteler voelt over zaken uit het verleden.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Dankzij de invloed van zon en venus die de komende weken in een nieuw sterrenbeeld verblijven, zal jij meer uit je schulp komen. Niet dat je zo introvert was, maar je krijgt nieuwe energie waardoor je meer zal kletsen, positiever in het leven zal staan en drukker bent dan dat je al was. Je vindt het nu extra belangrijk om meer sociale interactie te hebben, waardoor het best een gezellige periode zal worden.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De komende weken zal je een sterke behoefte hebben aan stabiliteit, in plaats van aan nieuwe avonturen. Door zowel zon als venus die de komende weken in Schorpioen zullen verblijven, blijf je graag bij het oude vertrouwde waardoor je minder risico’s zal gaan nemen. Een fijne periode om te bouwen aan de relaties die je al hebt.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Nu de zon en Venus de komende weken zullen shinen in jouw sterrenbeeld, zal jij ook merken dat jij je bewuster bent van jezelf en je eigen waarde. Dit maakt je meer outgoing, maar ook een stuk meer ontspannen omdat het voelt alsof je een duidelijk doel hebt. Hierdoor wordt je een stukje zachter, maar ook bewuster van je uiterlijk waardoor je meer aandacht zal besteden aan je voorkomen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Mochten er problemen zijn in je huidige relatie, dan zal je de komende weken kansen krijgen om daaraan te gaan werken nu Zon en Venus vanaf vandaag in Schorpioen zullen verblijven. Een tijd waarin je minder vanuit je ego zal werken, omdat je meer zal reflecteren over je eigen handelingen. Niet altijd makkelijk, maar wel een fase waarbij je leert om te groeien en de tijd te nemen om te komen waar je heen wilt. Rome is ook niet op één dag gebouwd.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar de afgelopen weken vooral de focus op je carrière en verantwoordelijkheden hebben gelegen, zal de focus nu juist liggen op het bouwen en versterken van relaties en vriendschappen omdat Zon en Venus de komende weken in Schorpioen zullen verblijven. De emotionelere energie van de Schorpioen zorgt ervoor dat je meer behoefte hebt aan vriendschappen, vrolijkheid en een positieve energie.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Tijd om je ideeën naar de praktijk te brengen nu zon en Venus samen in Schorpioen de komende weken zullen verblijven. Hierdoor wordt jij je bewuster van alle mogelijkheden die op je werk of in je studie liggen en ga je alle hersenspinsels gebruiken om verder te komen. Ideeën heb je zat en nu de ambitie en motivatie versterkt worden, kunnen er best mooie mogelijkheden voor je op je pad komen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Waar je normaal gesproken meer op de achtergrond bent, zal je nu juist behoefte hebben om op de voorgrond te zijn. Niet als sterspeler, maar je hebt behoefte aan avontuur waardoor je meer initiatief zal gaan nemen, positiever in het leven staat en minder laat leiden door eventuele angsten die je hebt. Niet alleen fijn om nieuwe kanten van jezelf te ontdekken, maar ook nieuwe kanten in je relatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️