Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 23 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 23 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  23 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Nieuwe maan in Boogschutter
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

De nieuwe maan staat vandaag in Boogschutter waardoor jij extra veel energie en creatieve gedachten hebt. Je zit in een positieve energie waarbij je merkt dat je uitgedaagd wordt om risico’s te nemen. Een fijn moment waarbij de nieuwe maanfase je uitdaagt om buiten de lijntjes te kleuren voor de ideeën die in je hoofd zitten. Tijd om niet langer te dromen dus, maar om te gaan uitvoeren.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een nieuwe maan die je vandaag zeker uitdaagt om meer risico’s te gaan nemen. Als Stier blijf je graag binnen de bekende paden, maar deze nieuwe maan leert je dat juist daarbuiten veel mogelijkheden op je liggen te wachten, als je hier maar genoeg voor open staat. Alhoewel deze inzichten leerzaam zijn, kan het ook weerstand opleveren waardoor je vandaag wat prikkelbaar kan zijn.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De nieuwe maan brengt jou in positieve sferen rondom je relaties! De avontuurlijke passie die de Boogschutter met zich meebrengt zorgt voor een opleving waarbij je behoefte hebt om de passie te laten stromen. Niet alleen goed dus om vanavond na te denken hoeveel energie je van anderen krijgt, maar ook om deze tot uitvoer te brengen. Door alle mentale stimulatie heb je toch een grotere kans dat je vanavond langer wakker ligt…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De nieuwe maan in Boogschutter markeert vandaag een  nieuw begin waarbij jij meer behoefte ervaart om het leven wat op te spicen. Tijd dus om het vandaag anders aan te pakken door te kijken waar jij je routine spontaner kan maken door eens een andere route te nemen of door eerder naar huis te gaan en vanavond met een goede vriend te gaan dineren. Verandering zal je goed doen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Jij gaat vandaag erg lekker op de energie die je weer laat herleven dankzij de nieuwe maan die in Boogschutter staat. Net als jij is ook de Boogschutter een passievol en vurig sterrenbeeld waardoor jij in een fijne energie komt en je weer tot leven voelt komen. Geen saaie dag dus, maar een waar je straalt en waar jij de ster in bent. Geniet er dus van!

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De nieuwe maan die vandaag aan de hemel staat, zorgt ervoor dat jij je bewuster wordt van je thuis, waardoor je extra behoefte voelt om daar de komende tijd extra aandacht aan te besteden. Bijvoorbeeld door contact op te nemen met familieleden die je al een tijd niet hebt gesproken of door je interieur eens opnieuw aandacht te geven.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Met de nieuwe maan in Boogschutter word jij de komende tijd meer gepassioneerd als het gaat over het uiten van je gevoelens, gedachten en dromen. De vurige kant van dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat jij de passie die je voelt beter kan uiten. Een lekker frisse start die je helpt om beter voor jezelf op te komen en jouw eigen leven kleur te gaan geven, in plaats van anderen te pleasen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Na een intense periode voelt deze nieuwe maan vandaag als een opluchting omdat je het gevoel krijgt weer passie te krijgen. Een sterker gevoel met je intuïtie en een boost aan energie zorgen ervoor dat jij tijdens deze nieuwe inzichten meer in contact komt met je dromen waardoor jij je gaat realiseren hoeveel kansen er nog op je liggen te wachten. Geloof in jezelf, Schorpioen!

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Er hangt heel veel Boogschutterenergie in de lucht waardoor jij vol energie zit! Ondanks dat je mentaal erg wordt uitgedaagd, helpt de nieuwe maan van vandaag juist om ondanks de uitdagingen de toekomst positief in te zien. Je weet wat je wilt en hoe lastig het pad er ook uit ziet, met jouw passie en vurigheid kan je alles aan.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De nieuwe maan die vandaag in Boogschutter straalt, haalt jouw uit je comfortzone omdat je geconfronteerd wordt met je eigen karakter. Geen makkelijke fase, maar omdat de nieuwe maan staat voor een nieuwe start is dit juist het moment om de emoties daar te laten zijn zodat je de problemen die je vermijdt, eindelijk kan aanpakken. Wees vooral wat liever voor jezelf en gun jezelf dit stapje terug.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Hallo energie! Nu de nieuwe maan een nieuwe start aanduidt op het gebied van vriendschap, heb jij nog een sterkere behoefte om in het gezelschap van anderen te verkeren. Je wilt minder individualistisch zijn waardoor je de komende tijd meer open staat voor samenwerkingen op de werkvloer. Perfect, want daar liggen mooie kansen voor jullie als jij je maar als teamspeler blijft opstellen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Een nieuwe start wordt gemarkeerd door de nieuwe maan die in Boogschutter staat, waardoor jij op een nieuwe manier naar je carrièrepad gaat kijken. Een waar je eigenlijk in gerold bent waardoor je nu juist beseft dat er een aantal zaken zijn die je graag anders zou zien. Tijd dus om de leiding te nemen en een pad uit te gaan stippelen naar het doel wat je graag wilt bereiken. Droom groot, Vissen!

Kan je wel wat passie gebruiken? Het Boogschutterseizoen staat klaar voor je!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️