Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Kan je wel wat passie gebruiken? Het Boogschutterseizoen staat klaar voor je!

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 22 november tot 21 december staat de zon in Boogschutter en tijdens het boogschutterseizoen zijn we allemaal een stukje positiever ingesteld. 

Modern astroloog de Maannomade deelt wat we de komende periode ervaren.

De maandhoroscoop voor november

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om onszelf terug te trekken in onze eigen emoties (Zon in Schorpioen) of om juist volop van het leven te genieten (Zon in Boogschutter)

Oppervlakkigheid

Nu de winter langzaam zijn intrede maakt, merken we dat we onszelf meer terug trekken. Ons veilige holletje voelt als een warme deken voor alle negativiteit die we in het nieuws mee krijgen. Voldoende reden om je zorgen te maken zou je denken, maar als het komende maand aan Boogschutter ligt, gooien we alle zorgen over de boeg!

Boogschutterseizoen

Nu de zon de komende vier weken in Boogschutter staat, ervaren we het leven een stuk intenser. Geen langzame energie die ons vooral laat voelen, maar juist een energie die ons vooral laat doen! Boogschutter is een vurig sterrenbeeld en door de passie die weer gaat oplaaien hebben we weer meer zin in het leven en al zijn onvoorspelbaarheden.

We weten wel dat er honderden risico’s zijn, maar dankzij de Zon in Boogschutter durven we vaker een gokje te wagen omdat we meer naar de toekomst kijken en weten wat voor moois er te behalen valt. Een mooie les dus om niet in de onzekerheid te blijven hangen als eeuwige controlfreak, maar juist om los te laten en te zien waar het leven ons brengt. Het leven is een groot avontuur en juist door het te nemen zoals het komt, leren we pas echt te leven.

Dit is waarom we altijd controle willen houden (en waarom het soms goed is om los te laten)

Hierdoor worden we niet alleen een stukje positiever ingesteld, maar ook spontaner omdat we meer in mogelijkheden gaan denken. Waar we passie voor hebben, gaan we nog harder voor werken waardoor dit een mooie maand gaat zijn om je dromen waar te maken.

Een fijn seizoen voor mede Vuursterrenbeelden, zoals Ram, Leeuw en Boogschutter die de passie deze maand extra zullen voelen, minder lekker voor luchttekens die overprikkeld gaan raken…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️