Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 22 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 22 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.
Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  22 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Schorpioen
  • Zon (ego): Boogschutter
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Het Boogschutterseizoen ligt voor de deur nu de zon de komende vier weken in dit net zo passievolle sterrenbeeld staat. Voor jou als Ram betekent dit dat je de wereld vergroot wordt nu de Boogschutter laat zien dat er nog zoveel te leren en te zien valt. Mocht je nog geen vakantie hebben gepland, dan is dit de maand om jouw reis te gaan uitstippelen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Nu de zon de komende vier weken in Boogschutter staat, wordt jij uitgedaagd om dieper te graven naar de angsten die je nou zelf hebt als het om verbinding gaat. Als Stier houdt je graag vast aan je comfortzone en vind je het lastig om jezelf open te stellen voor bepaalde aspecten van de liefde. Boogschutter helpt je om uit deze comfortzone te stappen zodat jij je meer bloot durft te geven. Tijd om niet langer vanuit angst te leven.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Voor alle Tweelingen staan de komende vier weken jouw relaties op de planning dankzij de zon die naar een vurig sterrenbeeld verhuist.  Boogschutter brengt warme passie die ervoor zorgt dat je een sterkere behoefte ervaart om connecties te voelen met anderen. Tijd dus om minder te flirten en meer serieuze gesprekken te voeren over de toekomst.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De Boogschutter brengt positiviteit en nu de zon vier weken in dit sterrenbeeld staat, wordt je uitgedaagd om je niet langer te laten tegenhouden door het verleden. Het is tijd om verder te gaan en beter voor jezelf te zorgen, zowel lichamelijk als fysiek. Tijd voor verandering door bijvoorbeeld na te denken hoe je gezonder kan ontbijten of hoe je positiever in het leven kan gaan staan.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Van nature ben je al een warm persoon maar tijdens het Boogschutterseizoen wordt dit extra versterkt. De zon die de komende weken in Boogschutter staat zorgt ervoor dat je nog meer liefde voor anderen hebt en deze graag uit. Niet alleen maakt dit je romantischer, maar uit jij je hart ook meer naar de mensen om je heen om hen te vertellen hoeveel ze betekenen. Een fijne periode om lekker te connecten!

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Door de positieve kant die de zon in Boogschutter met zich meebrengt, ga jij de komende tijd meer aandacht besteden aan je familie en je huis. Je bent afgelopen tijd hard aan het werk geweest en daarom is dit het moment om thuis te komen. Perfect dus om minder over te werken en meer tijd door te brengen met de mensen die veel voor je betekenen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Het Boogschutterseizoen zal jou de komende vier weken bewuster maken van je communicatie naar anderen toe. De zon in Boogschutter laat je niet alleen zien dat je best feller mag worden om op te komen voor jezelf en de dingen die je belangrijk vindt, maar ook hoe je non-verbale communicatie kan verbeteren. Tijd om te werken aan die opgetrokken wenkbrauw als iemand een niet aardige opmerking maakt.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Het leven wordt steeds duurder en ook jij merkt dat in je portemonnee. Niet handig dat je door de zon in Boogschutter komende tijd meer in het moment gaat leven waardoor het geld makkelijker weg rolt. Daarom zijn de komende vier weken niet alleen belangrijk om financiële doelen te stellen, maar ook om jezelf uit te sloven op werk voor een mogelijke promotie!

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Een lekkere vier weken liggen op je te wachten. Niet alleen omdat je bijna jarig bent, maar ook omdat de zon in jouw sterrenbeeld verblijft. Hierdoor ervaar je nog meer harmonie met jezelf en heb je het gevoel dat je alle touwtjes in handen hebt. Tijd dus om de leiding te nemen en knopen door te hakken voor beslissingen die je hebt lopen uitstellen. Jij hebt de regie over je eigen leven, zeker in deze maand!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu het de komende vier weken draait om het vinden van passie, positiviteit en avontuur ga jij jezelf steeds meer zaken afvragen. Je hoofd maakt hierdoor overuren en je hebt het gevoel niet jezelf te kunnen zijn. Een lastige maand die je helpt om jezelf opnieuw te leren waarderen, ook als jij jezelf niet helemaal top voelt.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De positieve energie die de zon in Boogschutter met zich meebrengt voel jij wel, waardoor jij je meer gaat openstellen naar anderen toe. Niet alleen jij merkt dat je lekkerder in je vel zit, ook anderen ervaren dit waardoor communicatie soepeler verloopt. Erg lekker want hierdoor kom je nog beter in de groep te liggen en ondanks dat je best op jezelf bent, is het toch wel fijn om met anderen een connectie te voelen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Ook voor jou draait het de komende weken om het vinden van je passie en avontuurlijker in het leven staan, maar door de plaatsing van de zon in Boogschutter ga jij juist meer actie ondernemen op het gebied van werk. Dat saaie 9 tot 5 werk heb je nu wel gezien en door de spontane/risicovolle kant van Boogschutter ga jij kijken naar een leukere invulling van je werk. Wat dacht je van het kantoor alvast in de kerstsferen te toveren?

 

Eerst sporten en dan ontbijten of is het nou juist andersom?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️