Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 21 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop van 21 september 2022

  • Maan (onderbewustzijn): Leeuw
  • Zon (ons ego): Maagd
  • Mars (onze passie): Tweelingen
  • Venus (onze liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in weegschaal

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 september 2022

Ram (20 maart t/m 19 april)

De Leeuwenmaan warmt jouw stoere hart op voor de liefde waarbij je geholpen wordt door liefdesplaneet Venus om deze warme gebaren onderdeel te maken van je routine. Ook fijn voor je partner, om te weten dat jouw liefdevolle acties geen eendagsvlieg zullen zijn.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Mocht je samenwonen met je partner, dan kan het zijn dat de afgelopen dagen – met de maan in Leeuw – meer stress opleverden omdat je meer botst met je partner omdat je je onbegrepen voelt. Helaas kan de Mercurius retrograde deze miscommunicatie nog best eens versterken vandaag…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Mercurius die retrograde in Weegschaal staat zorgt er al een tijdje voor extra moeizame communicatie in je relatie, wat je vandaag extra frustreert nu je door de Leeuwenmaan juist behoefte hebt aan het voeren van fijne gesprekken. Het lezen van een boek kan je hierbij helpen om de frustraties van de dag even achter je te laten.

Ja, Mercury Retrograde kan je slaap beïnvloeden. En wel zó

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Het maken van keuzes die verandering opleveren vindt je normaal best spannend, zeker omdat het onzekerheid oplevert. Maar zolang Mars nog in Tweelingen staat, merk je dat je deze keuzes een stuk resoluter kan maken. Fijn, want dat knopen doorhakken zal je straks meer vrijheid gaan geven.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu je zo emotioneel zo lekker in je vel zit door de maan in jouw sterrenbeeld, is het ook een tijd om weer eens bewust stil te staan bij hoe het nu gaat. Ben je nog tevreden met je leven of zijn er dingen op het gebied van carrière en liefde die je graag anders zou zien? Er hoeft geen directe actie ondernomen te worden, behalve een stukje bewustwording van waar je op dit moment staat.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De laatste Leeuwenmaan van vandaag staat in jouw gebied van afronding en helpt je om emoties die je de laatste tijd dwars hebben gezeten, eindelijk los te laten. Een fijn gevoel straks, omdat het laat zien dat je emotioneel jezelf steeds beter leert kennen en omarmen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Persoonlijk zit je wel een beetje met jezelf in de knoei dankzij Mercurius retrograde in jouw sterrenbeeld. Hierdoor voel je je niet helemaal verbonden met jezelf, of met wat je nou echt wilt. Gelukkig vindt je een fijne afleiding en uitlaatklep bij mensen om je heen die je er ook vandaag weer door heen zullen slepen.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Keuzes maken rondom je carrière vindt je vandaag nog extra lastig, nu de maan in Leeuw je ineens wel heel bewust maakt van je verantwoordelijkheden op werk en het gebied van samenwerken. Een goed moment om verwachtingen los te laten en vooral niet te druk te maken over wat de dag je gaat brengen, je hebt er namelijk toch geen grip op.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Een fijne flow nu de maan in Leeuw jouw creatieve talenten zo versterkt. Hierdoor merk je dat jij je meer open stelt naar anderen, waardoor je voor anderen een stukje meer benaderbaar wordt. Wie weet wat voor nieuwe mogelijkheden dit op je pad kan brengen…

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Op werk kan het nog wel een beetje lastig voelen, een gevoel waar je al tegenaan hikte nu Mercurius retrograde nog een paar dagen langer zal zorgen dat je je een stukje lastiger kan concentreren en meer moeite hebt met het verwerken van informatieprikkels. Gelukkig is deze vanaf donderdag voorbij!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Net als gisteren is ook vandaag een goede dag voor de liefde, zeker omdat de maan zo lekker combineert met Venus, planeet van de liefde die jouw mysterieuze kant versterkt. Grote kans dat je meer zin hebt, of dat jij je een stukje avontuurlijk voelt met deze magische combinatie. Tijd om te spelen dus.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Het feit dat Venus, planeet van de liefde zo fijn staat te stralen in jouw gebied van de liefde zorgt ervoor dat je merkt dat je een diepere connectie van je partner wilt, of dat je juist het single zijn een beetje zat bent. Geniet daarom extra van de onverwachte aandacht die plots op je pad kan komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️