Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 20 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 20 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 20 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Leeuw
  • Zon (ego): Maagd
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in weegschaal

Ram (20 maart t/m 19 april)

De warme kant die de maan in Leeuw met zich meebrengt, weet jij optimaal in te zetten in de liefde en romantiek. Jouw impulsiviteit kan daarbij zorgen dat je de neiging hebt om je geliefde (of jezelf!) te verwennen met een mooi cadeau, waarom  ook niet?

Lijk jij totaal niet op je sterrenbeeld? Kijk dan eens hiernaar

Stier (20 april t/m 20 mei)

De maan in Leeuw heeft een algemene uitwerking waarbij we meer liefde en aandacht willen geven aan de mensen die ons dierbaar zijn, maar jij kan vandaag merken dat je daar wat extra van nodig hebt als er thuis meer strubbelingen zullen zijn. Jouw koppigheid kan hierbij onderdeel van het probleem zijn.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De Leeuwenmaan zorgt er de komende twee dagen voor dat je extra behoefte hebt aan goede, diepgaande gesprekken. Je bent goed in het vluchtig communiceren, dus vandaag is een mooie oefening om te leren door te vragen tijdens gesprekken.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De impulsieve kant van de Leeuwenmaan zorgt ervoor dat als je even niet op let, snel geneigd bent geld uit te geven. Met name spullen die je huis extra aankleden, zullen extra in het oog springen. In deze economische tijd een extra reden om na te denken of je het wel echt nodig hebt.

Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu je emotioneel lekker in je vel zit omdat de maan in je sterrenbeeld staat, heb je wel de neiging om jouw impulsieve kant de vrijheid te geven. De zon in Maagd geeft je alvast een disclaimer dat het een goede tijd is om bewust om te gaan met je geld…

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Het feit dat Mercurius retrograde staat in jouw gebied van inkomsten, kan zorgen voor extra spanning nu de economie steeds duurder lijkt te worden. Een goed moment om eens bij jezelf na te gaan of je jouw huidige levenspatroon niet kan versoberen om toch wat geld te sparen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Jouw vriendschappen en samenwerkingen gaan de komende twee dagen extra lekker nu de warme kant van de maan in Leeuw je extra liefde laat stralen. Tijd dus om de vruchten te plukken door jezelf vooral in het gezelschap van anderen te begeven.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Op de dagen waarbij de maan in Leeuw staat, heb je altijd meer moeite met je werk. Alhoewel de resultaten die je geboekt hebt door anderen meer gewaardeerd worden, merk je ook dat er meer conflicten op je pad komen. Een lastige balans, zeker als de communicatie door de Mercurius retrograde nog niet helemaal soepel verloopt.

Slecht geslapen? Dat komt misschien door de volle maan

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Je hebt wilde ideeën genoeg nu de maan in Leeuw je extra nieuwsgierig maakt, waardoor je nieuwe kennis nog beter in je weet op te nemen. Dat voelt fijn, want die creatieve geest zorgt voor een extra uitlaatklep als je toch niet zo lekker in je vel zit.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Nu de maan in Leeuw staat en Venus in Maagd wordt jij een stukje ruimdenkender als het gaat om het bedrijven van de liefde. Leeuw maakt je meer bold waardoor je sneller geneigd bent om je grenzen te leren verkennen. Veel plezier vanavond!

Wat je geboortemaand zegt over je stemming en persoonlijkheid (volgens de wetenschap)

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Lekkere dagen voor je relatie, of voor je dating life nu de Leeuwenmaan haar invloed zal uitoefenen op jouw gebied van liefde. Hierdoor heb je meer behoefte aan aandacht van je partner, of om gezien te worden op de datingvloer. Een goede dag dus om de avond samen met een lover door te brengen op het terras!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Tijd om beter voor jezelf te zorgen, want de maan in Leeuw schudt je wakker dat je naast mentaal ook fysiek best een beetje beter voor jezelf mag gaan zorgen. Tijd om wat extra fruit in huis te halen dus, of om je ontbijtrepertoire uit te breiden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️