Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 19 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 19 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 19 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Leeuw
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Waar de maan in Leeuw ervoor zorgt dat je een stuk expressiever bent, zorgt het er ook voor dat je meer buiten je comfortzone gaat kijken. Perfect dus om vandaag nog extra tijd te besteden aan je outfit, wedden dat die ook een stuk pittiger kan dan die saaie jeans?

Stier (20 april t/m 20 mei)

De maan in Leeuw zorgt er voor dat je extra energie krijgt van de mensen om je heen en in combinatie met Mars in Tweelingen kan dit er best voor zorgen dat je graag een presentje voor hen wilt kopen om die personen extra in het zonnetje te zetten. Let wel op je financiën, want door Mars kan je best wat impulsieve aankopen gaan doen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Naast dat de Leeuw je meer een kletser maakt, laat het je ook alvast nadenken aan nieuwe avonturen die je wilt aan gaan. Niet dat je gelijk op wereldreis wilt gaan, maar wel dat je een sterkere behoefte hebt aan het uitwerken van nieuwe ideeën. Een goed idee dus om vandaag die hersenen te gebruiken om ideeën op te schrijven en uit te gaan werken, hoe gek of wild ze ook lijken.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Waar de maan in Leeuw ervoor kan zorgen dat je vandaag een stukje impulsiever bent en je daardoor meer rusteloos kan maken, helpt het ook niet dat je door Mars in Tweelingen slechter kan gaan slapen als je te veel in het verleden blijft hangen. Hierdoor kunnen je dromen al een tijdje een stuk actiever zijn, of vindt je het lastiger om je overdag te concentreren.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Je zelfvertrouwen is lekker aanwezig waardoor je vandaag makkelijker beslissingen kan maken, maar ook vandaag is het goed om nog eens extra na te denken over wat de keuzen nou precies inhoudt. Het is natuurlijk mooi dat jij je laat leiden door intuïtie en enthousiasme, maar vandaag ben je sneller geneigd om risico’s te gaan nemen door de maan die in jouw sterrenbeeld staat.

Astrologie in een modern jasje: een korte uitleg van Bedrock’s astroloog

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Naast dat de maan in Leeuw je emoties versterkt, geeft het je ook inzichten in zaken waar je afscheid van moet nemen. Onbewust zal je daar gedurende de dag meer aan gaan denken, of juist sterker over gaan dromen doordat de maan ook invloed heeft over hoe actief je droomt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Waar je juist van de zon in Weegschaal leert om je eigen behoeftes voor die van een ander te zetten, is het juist dat je vandaag dankzij de maan juist meer denkt aan hoe je de balans kan houden tussen wat jij nodig hebt en wat de ander nodig heeft. Een perfect voorbeeld dus van jouw eigenschappen als Weegschaal wanneer je lekker in balans bent.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar je dankzij de maan een grotere behoefte hebt aan erkenning, is het ook belangrijk om niet te arrogant te worden. Want de energie van de trotse Leeuw kan er best voor zorgen dat je de neiging hebt jezelf voor een ander te gaan zetten en dat kan best wat wrijving vandaag gaan opleveren.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De rusteloosheid die je gister ervaarde, is ook vandaag nog aanwezig nu de maan haar laatste dag in Leeuw zal doorbrengen. Zit het je echt dwars, dan is dit een goed moment om toch te gaan sporten, de liefde te bedrijven of iets actiefs te ondernemen zodat je toch nog een uitlaatklep hebt.

De energie van de maan: zo werk je ermee

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Dat je gedachten sinds gisteren meer op de voorgrond zijn, zorgt ervoor dat je ook gaat nadenken over wat je nou echt wilt. Je wordt je bewuster van je verlangens en dankzij de soms arrogante Leeuwenenergie vandaag ben je sneller geneigd hier aan toe te geven. Niet verkeerd, want je mag jezelf als Steenbok best meer op de voorgrond gaan plaatsen.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Waar je ook vandaag nog romantischer bent ingesteld dankzij de maan, is het wel goed dat je bewust bent dat de liefde draait om twee personen niet alleen om jezelf. De showerige kant die de Leeuw met zich meebrengt zorgt ervoor dat jij je meer zal uitsloven voor je partner, maar vergeet dat het hier vooral om de ander draait. Niet om de aandacht die je er misschien zelf voor ontvangt.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Naast dat de maan in Leeuw je een stukje bewuster maakt van je gezondheid, helpt het je ook enigszins met je organisatieskills. Je hebt meer behoefte aan structuur vandaag, alhoewel het dankzij de chaotische energie van Leeuw wel minder gestructureerd kan verlopen dat je eigenlijk zou willen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️