Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 17 nov 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 17 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  17 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Maagd
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Boogschutter
  • Mercurius (denkvermogen): Boogschutter

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Naast Venus komt ook Mercurius de komende weken in Boogschutter staan, waarbij je de komende tijd een fijne mentale shift ervaart door positiever in het leven te staan. Boogschutter laat je nog meer nadenken over hoeveel moois er nog te ontdekken valt, waardoor je het lastig vindt om stil te blijven zitten. De ideeënmolen zal zeker weer op gang komen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Naast dat alle cellen in je lichaam smeken om passie, ga je de komende tijd ook mentaal meer nadenken over wat passie en seksualiteit voor je betekenen. Niet alleen fijn om voor jezelf meer duidelijkheid te krijgen, maar ook om dit naar je partner te uiten doordat Mercurius je communicatie rondom dit onderwerp zal gaan boosten.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Naast Venus komt ook Mercurius, jouw favoriete planeet de komende tijd in Boogschutter staan. Dat vind je helemaal niet vervelend want daardoor ben jij je bewuster van jouw aandeel in de liefde en weet je duidelijker naar de ander jouw behoeftes te communiceren. Liefde hangt dus zeker in de lucht.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Naast dat Venus je grotere behoefte geeft om beter voor jezelf te zorgen, zal ook Mercurius je helpen om dit onderwerp nog meer naar je gedachten te brengen nu deze planeet Venus vergezelt in Boogschutter. Hierdoor denk je niet alleen meer aan de behoeften die je nodig hebt, maar weet je dit ook duidelijker te communiceren naar de mensen om je heen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Naast dat je de komende weken een sterkere behoefte voelt om je uiterlijk onder handen te nemen, zal je ook een sterkere behoefte ervaren om jezelf te gaan uiten nu Mercurius, planeet van communicatie, ook in Boogschutter verblijft. Als Leeuw laat je al snel van je horen, maar dankzij Mercurius kan je wel meer irritatie ervaren als jij niet begrepen wordt..

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Dat het de komende tijd meer zal draaien om jouw relatie met je thuissituatie, zowel je huis als je familie, blijkt wel uit het feit dat naast Venus ook Mercurius de komende weken in Boogschutter blijft staan waardoor je betere communicatie ervaart binnen je familie. Goed dus om zaken uit te spreken die je al een tijdje voor jezelf hebt gehouden.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Mocht je nog niet overtuigd zijn dat je de komende weken gaat werken aan je communicatie, dan is vandaag nog extra bewijs toegevoegd nu Mercurius ook naar Boogschutter verhuist. Een overgang die ervoor zorgt dat je meer behoefte ervaart om je grenzen te stellen en deze duidelijker te communiceren.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Naast Venus komt ook Mercurius een aantal weken in Boogschutter staan waarbij je bewuster wordt van alle kracht die binnen in je zit. Je hebt meer rijkdommen dan je dacht dat je had en word je hierdoor bewuster dat al dat waardevols niet alleen maar tastbaar is, maar ook te vinden zijn in de ervaringen die je hebt. Een fijne ontdekking, want dit maakt het sparen en besparen een stukje makkelijker voor je.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Boogschutterseizoen is volop in aantocht en dat wordt vandaag extra duidelijk als naast Venus ook Mercurius jouw een flinke boost zal geven, maar dan op het gebied van analyseren en communiceren. Een fijne periode waarbij je leert beter je emoties te beheren zodat je minder scherp uit de hoek komt als dat je van jezelf gewend bent. Daarnaast is het makkelijker schakelen waardoor je meer werk gedaan kan krijgen.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Naast Venus komt ook Mercurius jouw groei tijdens Boogschutterseizoen versterken nu deze planeet je uitdaagt om jouw innerlijke wereld te analyseren. Als superrationeel sterrenbeeld ligt dat buiten je comfortzone, dus tijd om je open te gaan stellen voor de zaken die je misschien niet kan verklaren. Dat onderbuikgevoel heeft al wel vaker gelijk gehad…

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Niet alleen Venus, maar ook communicatieplaneet Mercurius verblijft de komende tijd in Boogschutter waardoor jij je meer zal  openstellen naar de mensen om je heen. Niet dat ze een hele nieuwe Waterman te zien gaan krijgen, maar wel een kijkje in jouw gedachten en visies waardoor anderen meer bewondering voor je kunnen gaan krijgen. Wie weet inspireren jullie elkaar nog!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Niet jouw favoriete onderwerp, maar ook analyseplaneet Mercurius gaat zich de komende weken bemoeien rondom je carrière. Hierdoor ga je meer mijmeren over je werk omdat je je ineens bewuster wordt hoe goed jij nog op je huidige plek zit. Dankzij Boogschutter zie je namelijk in dat het belangrijk is om de wereld te blijven ontdekken, ook die op het gebied van je carrière. Goede tijd dus om extra aandacht te besteden aan je netwerk en je LinkedIn pagina.

Meer diepgang in je vriendschap? Op deze manier zorg je voor meer verbinding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️