Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 1 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 1 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop van 1 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Boogschutter
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

De vurige energie van maan in Boogschutter kan er ook voor zorgen dat je een stuk fanatieker bent waardoor je het lastig vindt om dingen van een ander aan te nemen. De vurige passie van Mars kan daarbij zorgen dat eventuele discussies sneller oververhit raken…

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 26 september t/m 2 oktober 2022

Stier (20 april t/m 20 mei)

Een deel van de onrust die je vandaag voelt is door de angst om de controle kwijt te raken, onder andere je financiën en de zorgen hierom zitten nog steeds in je hoofd nu je door Mars in Tweelingen een stukje impulsiever bent. Combineer het met een maan die je het gevoel geeft nergens grip op te hebben en het hek is van de dam.

Een goed moment dus om vooral eens creatiever om te gaan met de dingen die nog in je keukenkastje staan of om Vinted te downloaden om toch wat geld te kunnen besparen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De planeten zorgen ervoor dat je vol passie staat en dankzij Venus in Weegschaal weet je prima duidelijk te maken wat je graag wilt en hoe je het graag wilt. Een mooi moment dus om alleen of samen je lichaam verder te ontdekken, want dit weekend heb je daar alle behoefte aan.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De Boogschuttermaan daagt je uit om uit je automatische piloot te komen. Avontuurlijk leven betekent niet dat je direct je baan moet opzeggen, maar kan al beginnen door eens buiten de deur te gaan lunchen of door andere routes te nemen dan normaal, babystapjes dus!

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Dat je meer te kletsen hebt, komt grotendeels ook door de fijne energie van zon en Venus in Weegschaal die jouw sociale skills aan het werk zetten. Je denkt hierbij wat minder aan jezelf in het gesprek waardoor je ook voor anderen leuk gezelschap bent. Lekker bezig Leeuw.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Nu je minder in je hoofd zit, leer je ook dat de behoefte aan controle je juist vast houdt in een gevangenis die je zelf creëert. De verwachtingen waarvan je denkt dat anderen die hebben, zitten vooral bij jou in je hoofd. Je bent goed genoeg, Maagd. Dus wees eens trots op wat je tot nu toe bereikt hebt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Heb je al een volgende vakantie geboekt? Hopelijk niet, want nu de maan in Boogschutter staat, heb je meer behoefte om nieuwe avonturen aan te gaan en wat van de wereld te zien. Boek dus die verre reis en gebruik de impulsiviteit van dit vurige sterrenbeeld om vliegtickets te kopen. Wanneer is het anders een goed moment?

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De grotere behoefte aan vrijheid en roekeloosheid kan er ook voor zorgen dat je bereidt bent meer de grenzen te gaan opzoeken in bed, zeker nu de maan de passievolle Mars energie versterkt op jouw gebied van intimiteit. Belangrijk blijft communicatie, want het zijn dunne lijntjes waarop je kan gaan balanceren.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Het feit dat jouw ego een boost krijgt dankzij de maan, kan samen met Mars ervoor zorgen dat je meer zal botsen met je partner als lastige onderwerpen aan het bod komen, of als de ander je wijst op een fout die je hebt gemaakt. Wat aannemen van een ander kan je vandaag als extra lastig ervaren, maar wees niet al te koppig.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Ondanks je praktische instelling ben je vandaag meer spiritueel ingesteld en ga je meer nadenken over het leven. Niet dat je eindeloos loopt te filosoferen, maar wel wordt je aan het denken gezet over dat het tijd is om meer in het nu te leven. Bewuster worden van je ademhaling kan al een klein begin in de goede richting zijn.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De maan in Boogschutter en Venus in Weegschaal combineren fijn samen en zorgen voor een lekkere communicatieflow waarbij je eindeloos kan blijven doorkletsen. Nog een reden om vandaag nog met anderen af te spreken, mocht het gisteren niet gelukt zijn.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Naast dat de maan in Boogschutter je meer aan het nadenken zet over je ambities en wat je nog wilt bereiken, maakt deze stoere maan je ook bewuster van hoe je bewuster kan worden van je grenzen. Iets wat je makkelijk verliest omdat je zo’n groot hart voor anderen hebt.

Weet dat je niet voor anderen kan zorgen, als jij jezelf vergeet. Wat vaker nee zeggen is dus geen overbodige luxe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️