Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Liefde & Seks 7 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

Column Eva: ‘Fantasie in uitvoering’

‘Dat meen je niet! Wat cool!’ Met open mond staren wij, het hele groepje vriendinnen, haar aan. We zitten in een café. Kirsten heeft ons net verteld dat ze een van haar fantasieën in het echt heeft uitgevoerd. Na een vreselijke scheiding heeft ze de touwtjes van haar leven weer strak in handen. Ze had, een paar weken geleden, een appje gekregen van een man die ze vaag kende. Met een doodnormale vraag: of hij haar grasmaaier mocht lenen.

Van het een kwam het ander en al snel werd het, nu alleen nog digitale, contact spannender. Ze deelden via de app wat ze aantrekkelijk vinden aan elkaar, waar ze van houden in bed en wat ze met elkaar willen doen. Verzwegen fantasieën werden plots realistisch omdat ze eindelijk uitgesproken werden.

En ja: intieme foto’s werden gedeeld. De spanning had zich al tot meerdere hoogtepunten opgebouwd. Tot het moment waarop ze elkaar in het echt zouden zien.

Fantasie in uitvoering

En zo was het moment aangebroken dat haar minnaar bij haar in haar nieuwbouwappartement langskwam. De man, die wij niet bij naam hebben leren kennen, kon alleen doordeweeks afspreken en ook alleen aan het einde van de middag. Een snelle ontmoeting tussen de bedrijvigheid van alledag door.

Kirsten schonk die middag voor zichzelf een glas wijn in om wat moed te verzamelen. Ze voelde ook voorpret, een spanning in haar buik die ze al lang niet meer gevoeld had. Wel of niet een peignoir aan? Welke hakken zou ze aan doen? Het scenario dat zich af zou gaan spelen, had ze al in geuren en kleuren met hem gedeeld via de app.

De deurbel ging en toen ze zijn voetstappen op de gang van haar verdieping hoorde, deed ze de voordeur open. Ze was volkomen naakt, op haar hoge hakken na. Ze trok hem de slaapkamer in, hij kleedde zich snel uit. Er kwam geen voorspel aan te pas. Er was alleen maar lust. Daarna was hij weer verdwenen. Geen app contact, geen verlangen naar nog een keer – een eenmalige gebeurtenis. Een zeer bevredigende eenmalige gebeurtenis.

Nu zitten we om haar heen en kijken haar met grote ogen aan. ‘Wat onwijs cool van je.’  We zijn er onder de indruk van, dat ze uit durft te komen voor haar seksuele verlangens en fantasieën. Ze straalt van oor tot oor, omringd door onze bewonderende blikken.

Opeens voelen we dat het mogelijk is: om na alle jaren waarin we seksueel actief zijn, met zijn eigen hoogte- en dieptepunten, iets nieuws mee te maken. Ons seksleven steekt zo wel heel schril af bij haar avontuur.

Bij Rouze staan fantasieën centraal, dus ik ben wel wat gewend, maar het voelt nog elke keer vrolijkmakend als iemand zijn eigen fantasie tot uitvoering brengt. Helemaal als iemand er ook open over durft te zijn, naar zichzelf in de eerste plaats, maar ook naar een seksuele partner. En, voor het vermaak en de bewondering, naar ons. Dank je wel, Kirsten.

Eva de Visser (38) is oprichter van Rouze, een platform met sexy verhalen. Als Eva vertelt wat haar werk is, krijgt ze de meest bijzondere persoonlijke verhalen te horen over liefde, seks en relaties. Ze ontmoet inspirerende mensen, van activistische sekswerkers tot opvallend openhartige bankmedewerkers. Om de twee weken schrijft ze hierover op BEDROCK.

Ook eens wat lezen of luisteren op www.rouze.me? Met de code bedrock krijg je een maand gratis toegang.

Volg Rouze op Instagram: @rouze.me

Column Eva: ‘Professionele opwinding’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️