Kim van der Blom
Kim van der Blom Horoscopen 6 apr 2023
Leestijd: 6 minuten

Deze carrière past volgens jouw sterrenbeeld het beste bij jou

Een carrière kiezen kan soms best lastig zijn. Je kan allerlei kanten op en dit maakt de keuze niet bepaald gemakkelijk. Wij kunnen jou hier misschien bij helpen. Elk sterrenbeeld heeft namelijk wel een carrière die bij hun karakter past.

Wij helpen je bij het maken van deze keuze.

De perfecte carrière voor jou

Elk sterrenbeeld heeft zijn of haar superkrachten die bedrijven op de werkvloer kunnen gebruiken. Om jou te helpen bij het maken van een keuze hebben wij de carrière die het beste past bij jouw sterrenbeeld op een rijtje gezet.

Ram

Rammen zijn geboren leiders. Ram is dan ook niet voor niks het eerste sterrenbeeld van de dierenriem. Je houdt van competitie en hebt uitdagingen nodig op je werk.

Een werkplek die met sport te maken heeft, is dan ook een goede keuze voor jou, maar ook een leidinggevende functie zou in jouw straatje passen. Laten we eerlijk zijn; je werkt niet graag voor een baas. Zolang je maar afmaakt waar je aan begint, kan je zo doorgroeien.

Ideale baan: personal trainer, werken bij een sportorganisatie, CEO of een management rol.

Stier

Heb jij Stier als je sterrenbeeld? Dan is zekerheid erg belangrijk voor jou. Je bent daarom opzoek naar een carrière waarin je kan groeien en lang kan blijven zitten. Je bent dan ook bereid om hard te werken en dit zorgt ervoor dat je goed in een team kunt werken.

Jij bent iemand die verschillende kanten op kunt in je carrière. Je weet wat mooi en lekker is en kan super goed met geld omgaan. Daarom zou jij als designer of zelfs als kok kunnen werken.

Ideale baan: kok, financieel adviseur, modeontwerper of interieurdesigner.

Tweeling

Bij Tweeling draait alles om communicatie, ze worden ook niet voor niks geregeerd door de planeet van communicatie: Mercurius. Variatie is erg belangrijk voor jou, zodat je je niet al te snel gaat vervelen. Je hebt waarschijnlijk ook al veel verschillende carrières gehad.

Door jouw diversiteit kan je vele kanten op met jouw carrière. Misschien ga je voor je zelf werken of werk je als freelancer. Vaak heeft het wel iets met communicatie te maken.

Ideale baan: PR, journalistiek, reizen of een project manager.

Kreeft

Kreeft is iemand met een zorgzaam karakter. Het is voor jou erg belangrijk dat je passie hebt voor wat je doet. Anders houdt het voor jou op en heb je geen focus voor je baan.

Jij bent iemand die niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen. Een baan waarbij je mensen kan helpen of advies kunt geven, is dan ook de perfecte baan voor jou.

Ideale baan: docent, life coach, advocaat of een baan in de gezondheidszorg.

Leeuw

Dit sterrenbeeld houdt ervan om in de spotlight te staan. Ze worden dan ook vaak geassocieerd met showbizz, maar eigenlijk met alles wat te maken heeft met een leiderschapspositie. Je bent nou eenmaal een Leeuw.

Daarnaast zijn ze creatief en enthousiast. Als ze eenmaal hun team hebben kunnen overhalen, zijn ze een van de beste bazen. De Leeuw is namelijk een persoon met hoge eisen, maar met jouw charme kan je het team aan jouw kant krijgen.

Ideale baan: docent, politiek, acteur, muzikant of influencer.

Maagd

Maagden staan bekend om perfectionistme en hun oog voor detail. Op een chaotische werkplek worden ze dan ook niet snel gevonden. Je hebt een goed geheugen en weet je weg te vinden tussen de vele informatie die je krijgt. Wanneer de emoties hoog oplopen weet jij wat je moet doen.

Als medewerker kan je goed omgaan met de taken die aan je worden gegeven. Als baas ben je praktisch en beschermend. Soms ben je wat hard voor jezelf en moeten andere je eraan herinneren niet jezelf te verliezen in alle details.

Ideale baan: therapeut, life coach, tandarts, editor of chirurg.

Weegschaal

De weegschaal kan verschillende kanten op als het om hun carrière gaat. Je probeert altijd balans te krijgen in deze chaotische wereld. Dit helpt jou bij het kiezen van een carrière. Is er iets? Dan sta jij klaar met een oplossing.

We moeten niet vergeten dat Weegschaal geregeerd wordt door Venus. Hierdoor heb je ook interesse in alles wat met beauty of mode te maken heeft.

Ideale baan: politie, huwelijksplanner, rechter, make-up artist of kostuummaker.

Schorpioen

Schorpioen is een sterrenbeeld die erg nieuwsgierig is en het liefst alles over iedereen wilt weten. Je bent niet bang en hebt veel zelfvertrouwen. Hoe ouder je wordt, hoe meer je inziet dat dit een unieke factor is.

Schorpioen geeft de volle 100 procent en zorgt er altijd voor dat het werk af is. Ze zijn goed in het lezen van mensen en kunnen zo zien of iemand de waarheid vertelt.

Ideale baan: therapeut, psycholoog, detective of journalist.

Boogschutter

Boogschutter houdt van vrijheid en zelfstandigheid, hierdoor heb je waarschijnlijk een erg gevarieerde carrière achter de rug. Je houdt dan ook erg van reizen en blijft niet graag op een plek hangen.

Naast reizen houd je er ook van om anderen dingen te leren en anderen te inspireren. Je kunt dus verschillende kanten op met jouw carrière.

Ideale baan: toerisme, docent, piloot, dierenarts of reisblogger.

Steenbok

Steenbok staat bekend als een harde werker, ze staan misschien wel bovenaan de lijst als het daar om gaat. Ze houden van een uitdaging, geld verdienen en respect verdienen.

Door hard te werken kan je de top bereiken en dat weet jij. Dit is dan ook jouw doel. Je wilt voor jezelf een comfortabele en stabiele omgeving creëren en zit daarom niet graag stil.

Ideale baan: manager, architect, financieel adviseur of dermatoloog.

Waterman

Je bent een origineel en super slim persoon. Je maakt je geen zorgen om ‘stomme’ dingen of om dat je genoeg geld moet maken. Het belangrijkste voor jou is om van de wereld een betere plek te maken. Je bent een sociaal persoon, maar kunt ook erg genieten van tijd voor jezelf.

Je bent altijd twee stappen verder dan anderen, wat ervoor zorgt dat je bij projectbesprekingen niet op je sterkst bent. Niet iedereen zal jou begrijpen en dat is oké.

Ideale baan: grafisch designer, fotograaf, project management, chirurg of video game designer.

Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen zijn erg flexibel. Je bent niet bang om jezelf te bewijzen. Door jouw creatieve en fantasierijke kant zal je altijd naar een rol geleid worden waarin je je op een veilige plek kunt uiten.

Naast een carrière in de kunst word je ook blij van een baan die past bij jouw gevoelige en helende kant.

Ideale baan: arts, psycholoog, yoga instructeur, acteur of kunstenaar.

Dit zijn de gelukkigste sterrenbeelden van 2023

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️