Julia van Buuren
Julia van Buuren Liefde & Seks 22 mrt 2024
Leestijd: 3 minuten

Heb jij black cat energie? Dan zoek je een golden retriever als partner

Opposites attract zeggen ze wel eens en volgens deze nieuwe TikTok-trend klopt dit helemaal. Want een gezonde relatie zou bestaan uit een vrouw met black cat energie en een man die de golden retriever is in de relatie.

De golden retriever is extravert

Golden retrievers zijn vrolijke, energieke en lieve honden, geen wonder dat mannen die ook aan deze eigenschappen voldoen hier naar zijn vernoemt. De golden retriever in de relatie is vaak extravert en houdt van veel mensen en drukte om zich heen.

Ze zijn positief, loyaal en vertrouwen mensen snel. Daarnaast geven golden retrievers veel om anderen en zijn vaak geliefd, ook bij mensen die ze nog maar kort kennen. Ze houden van praten en vertellen het liefste alles over hun dag aan hun partner. Tegelijkertijd zijn ze, doordat ze zoveel liefde geven aan hun wederhelft, de afhankelijke in de relatie.

De black cat is mysterieus

Mysterieus, onafhankelijk en gereserveerd: de zwarte kat is het tegenovergestelde van een golden retriever. De black cat is vaak introvert, ze kunnen sociaal zijn maar laden hun energie weer op door tijd alleen door te brengen.

Ook zal een black cat nieuwe mensen niet snel vertrouwen en zijn black cats altijd op hun hoede, zeker als het aankomt op hun partner, de golden retriever die alleen maar de positieve kanten van mensen ziet.

@shadesnotes

what do you think about the black cat gf? 😽 #blackcatgf #goldenretrieverboyfriend #blackcatgirlfriend #couples #relationship #dating #shadesnews #shadesapp #shadesnotes

♬ love song (hesitations) (sped up) – Lofuu & Shiloh Dynasty & dprk

Black cats zijn zelfstandig en vol zelfvertrouwen en kunnen daardoor intimiderend overkomen. Vaak is dit alleen maar de buitenkant en kan een golden retriever de zachte kant in hen naar boven brengen.

Mannen jagen

Waarom zijn black cats en golden retrievers zo’n goede match? Olga legt op TikTok uit dat golden retrievers de black cat najagen en dat dit jagen voor mannen natuurlijker is. Wanneer mannen jagen op een vrouw resulteert dit volgens haar eerder in een succesvolle relatie dan wanneer de rollen omgedraaid zijn. Het komt er dus op neer dat één van de twee meer zijn best doet voor de relatie, en dat is de golden retriever.

@olga.safari

Do you guys agree or disagree with this? #DatingAdvice #Dating #DatingAdviceForWomen #datingtips

♬ original sound – Olga


Anna legt uit dat wanneer vrouwen de golden retriever en mannen de black cat in een relatie zijn, vrouwen sneller worden verlaten door de man. Wanneer een vrouw loyaal is, veel liefde geeft en de man geruststelt dat de relatie veilig en stabiel is, kan dit ertoe leiden dat de man zich te comfortabel voelt, zich gaat vervelen en op zoek gaat naar meer spanning bij iemand anders. Hierdoor zal de relatie uiteindelijk falen. Black cats zijn namelijk onvoorspelbaarder en niet snel tevreden.

Golden retrievers zijn lief, compassievol en geruststellend, en dit is essentieel voor een vrouw. Dankzij de zorgzame eigenschappen van golden retrievers krijgen vrouwen alle rust en liefde die ze verdienen, en geeft dit hen de ruimte om de ultieme black cat te zijn.

@annakrstna

Replying to @Chayla this is a 3min case study haaha #feminine #blackcat #femmefatale #dating #marriage #datingadvice #feminineenergy #relationship #princesstreatment #femininity #blackcatenergy #highvaluewomen #luxury #dating #love

♬ original sound – Anna Kristina 🤍

Reminder: Niet iedere individu, zowel een man, vrouw of alles daartussenin, is hetzelfde. De eerder genoemde eigenschappen zullen dus ook niet bij iedereen (volledig) aansluiten. Bovendien is het belangrijk om altijd jezelf te blijven en je eigen gevoel te volgen. De black cat en golden retriever TikTok-theorie kun je dus het beste met een korreltje zout nemen.

Ben jij emotioneel afhankelijk van je partner? Dat herken je aan deze signalen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️