Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 11 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Alles over de betekenis van het engelengetal 444

Je rijdt naar huis, luistert naar je favoriete nummer en ziet dat het nummer precies 4:44 minuten verder is. Normaal kijk je daar niet van op, maar tijdens het sporten keek je ook steeds bij 4:44 op het scherm. En nu krijg je een appje van een hele leuke gozer en zijn telefoonnummer eindigt met, jawel, 444. Toch best gek! Waarom zie je het getal 444 zo vaak? Zou dit engelengetal 444 jou iets willen vertellen?

Als je in je intuïtie gelooft, dan hebben magische getallen ook een betekenis. In dit artikel gaan we uitgebreid vertellen over het engelengetal 444. Want wat zegt het eigenlijk?

Wat is een engelengetal eigenlijk?

Engelgetallen zijn herhalende getallen waarvan wordt gedacht dat ze mensen verbinden met het universum of een hoger doel. Het kunnen herhalende cijfers zijn (zoals de meest bekende 11:11), een reeks opeenvolgende cijfers (zoals 1234) of een reeks cijfers die persoonlijk belangrijk voor je zijn (zoals de verjaardag van je lover of kind).

Wanneer je een bijzonder getal tegenkomt, kun je er zeker van zijn dat er op energetisch niveau trillingen plaatsvinden. Zie deze getallen dan ook als een aanmoediging om keuzes te maken die jouw levenspad beïnvloeden. Alle engelengetallen hebben een unieke betekenis, zo ook 444.

Wat betekent 444?

Voor sommigen is 444 zomaar een nummer, maar het is ook een cijfercode vanuit het engelenrijk. Een spiritueel getal met een diepere betekenis, want als je dit nummer ziet, weet je dat jouw engelen in de buurt zijn. In de numerologie staat nummer vier voor consistentie, vooruitgang en stabiliteit. Nummer 444 betekent dan ook dat je aan het begin staat van een positieve verandering.

Het nummer 444 geeft zekerheid en de mogelijkheid om vernieuwing te omarmen op hetzelfde moment. Dit zorgt voor een veilig gevoel waardoor je nieuwe kansen met beide handen aanpakt. Dit heeft persoonlijke groei als resultaat.  Probeer je open te stellen voor deze veranderingen en verberg gevoelens niet langer, maar deel ze met de mensen om je heen zodat ze jou kunnen helpen om doelen te bereiken.

Wat betekent het nummer 444 in de liefde?

Wanneer je aan je lover denkt terwijl je het nummer 444 ziet, dan kan het een teken zijn dat dit dé persoon is op wie je echt kunt bouwen.  Een soulmate. Op liefdesgebied zal je niet teleurgesteld worden, maar merken dat je kunt vertrouwen in deze relatie. Het biedt je stabiliteit en een nieuwe toekomstvisie.

Het zien van het getal 444 betekent niet dat verandering of liefde automatisch op je pad komen, het betekent alleen dat de energie van het universum je een duwtje in de goede richting geeft. Daarnaast moet je zelf het werk doen om stappen te maken. Vertrouw op het universum en vaar mee op de energie van dit engelengetal. Maak een lijstje met stappen die je kunt nemen om jouw doelen en verlangens te verwezenlijken. Zo kun je de energie optimaal benutten, vol vertrouwen in de toekomst!

Droom je raar? Dat ligt misschien hieraan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️