Rosa Bertram
Rosa Bertram Psyche 23 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Winactie: de opleiding ‘Lessen van het Leven’ van The School of Life t.w.v. €195

Heb je het gevoel dat je maar aan het doordenderen bent en niet genoeg stilstaat bij wat voor jou nu echt belangrijk is? Weet je dat er in je leven nog belangrijke vragen zijn die je voor jezelf moet beantwoorden, maar lukt het maar niet om er echt mee aan de slag te gaan? Dan heb je geluk, want wij mogen namens The School of life 3 keer de online opleiding ‘Lessen voor het leven’  weggeven.

Ga 12 weken lang terug naar school voor de lessen die uiteindelijk echt de kwaliteit van je leven bepalen.

‘Lessen van het Leven’ van The School of Life

In de boeken, artikelen, video’s en opleidingen van The School of Life leer je de dingen die je op school niet leert, van de meest interessante sprekers.

In deze gloednieuwe online opleiding ‘Lessen van het Leven’ komt het beste van het curriculum samen in één programma. De opleiding kost €195, maar daar maak jij nu gratis (!) kans op.

Wat kan je verwachten?

In ‘Lessen van het Leven’ word je – zoals je misschien wel verwacht – uitgedaagd om elk gebied van je leven en jezelf doorgrondig te onderzoeken. En zo nodig te verbeteren.

Denk aan thema’s als: Wat is liefde? Wat voor werk past nu echt bij jou? Hoe blijf je kalm? Welke patronen zitten je in de weg? En wat doet er voor jou nu echt toe?

Al deze vragen zullen behandeld worden in de vakken liefde, werk, kalmte en emotionele intelligentie waarin je les krijgt van onder andere liefdesfilosoof Reine Rek en filosoof Lammert Kamphuis.

Praktische informatie

De opleiding is geheel online en kun je dus overal ter wereld volgen. Handig!

Datum: van 23 november 2022 (om 20.00u) en loopt tot 8 februari 2023 (om 21.30u)
Tijdsduur: 12 avonden, 1,5 uur per avond
Voorkennis: Niet vereist
Huiswerk: Een halfuur per week (optioneel)
Voertaal: Nederlands
Locatie: Online via Zoom

Zo doe jij mee

Wil jij deze opleiding winnen? Meedoen is simpel. Je volgt via Instagram BEDROCK Magazine en The School of Life en deelt in een story waarom jij deze opleiding wilt winnen, waarin je beide accounts tagt (dus vergeet je account niet op openbaar te zetten!).

De actie loopt t/m 1 september en we zullen die dag de winnaar in de comments op Instagram bekend maken.

Kortingscode

Ben jij niet de gelukkige winnaar geworden? Maak je geen zorgen. Alle BEDROCK-volgers én lezers mogen namelijk hoe dan ook met korting deze online cursus kopen. Hoe fijn is dat? Via deze link kan je de code gebruiken, en die geeft je maar liefst €30 korting: Bedrock_22. Let op: je kunt de kortingscode t/m 17 september 2022 gebruiken.

Veel leerplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️