Rosa Bertram
Rosa Bertram Psyche 30 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Give-away: een gloednieuwe e-reader (Kobo Libra 2) + SleepCover

Hoewel we dol zijn op het geur van oude boeken, en het liefst elke vakantie een handbagage tas alleen vol met oude boeken meeslepen, is het in de realiteit toch echt een stuk handiger om al je lievelingsboeken mee te nemen in één kleine e-reader. Wie nog geen e-reader heeft of er graag eentje cadeau geeft aan een geliefde heeft geluk! Omdat e-readermerk Kobo jarig is mogen wij namelijk aan één van onze BEDROCK-lezers een heuse Kobo Libra 2 weggeven.

Benieuwd hoe je meedoet? Lees dan even verder.

Give-away: e-reader

Wie jarig is, trakteert! Omdat Rakuten Kobo onlangs 5 jaar is geworden vieren ze het jubileum samen met bol.com hun verjaardag in stijl. En hoe! We mogen namelijk aan één van onze BEDROCK-lezers een heuse e-reader weggeven. Zo hoef je nooit meer al je boeken overal mee naar toe te slepen. Hoe handig is dat?

In de all-you-can-read abonnementsdienst vind je meer dan een miljoen boeken, die je altijd en overal ter wereld kan raadplegen.

Het gaat om de nieuwste e-reader Kobo Libra 2 waar je ook een speciale nachthoes bijkrijgt, samen ter waarde van €230,-.

Digitale leesrevolutie

Sinds de introductie van Kobo Plus is het leesgedrag in Nederland geëvolueerd. Uit Kobo-leestrendgegevens over de afgelopen vijf jaar blijkt dat naast een sterke groei in het aantal digitale lezers, Nederlandse boekliefhebbers ook vaker lezen. Zo is het aantal sessies per lezer op het Kobo-ecosysteem met 13 procent gestegen.

Bovendien duren de leessessies ook langer, aangezien het aantal uren per lezer met bijna 19 procent is toegenomen. In 2021 besteedden Nederlandse boekenliefhebbers samen maar liefst 3.380 jaar aan lezen!

Uit sectorrapporten blijkt overigens ook dat sinds het begin van de pandemie wereldwijd 4 op de 10 klanten voor een nieuw abonnement hebben ingetekend. Daarbij winnen digitale leesabonnementen snel aan populariteit.

Wees er dus snel bij!

Zo kan jij meedoen

Wil jij deze e-reader + nachthoes winnen? Meedoen is simpel. Je volgt via Instagram BEDROCK Magazine en Kobobooks en deelt in een comment waarom jij kans wilt maken op de e-reader of waarom je er misschien juist eentje wilt weggeven aan iemand.

De actie loopt t/m 20 september en we zullen die dag de winnaar in de comments op Instagram bekend maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️