Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 4 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

WIN: Witlof Skincare dé favoriete huidverzorging van Jennifer Hoffman

Wat is er nog fijner dan een cadeau krijgen? Een ander iets geven. Het nieuwe jaar starten wij met frisse routines en daar past dit nieuwe product van het Nederlandse merk Witlof erg goed bij. Daarom hebben we om het jaar goed te beginnen, een mooie give-away opgezet met Witlof Skincare.

Het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, dat uit 100 procent natuurlijke ingrediënten bestaat, breidt haar assortiment uit met de Rich Facial Cream. Om dit te vieren, mogen wij een skincare routine mét deze nieuwe crème weggeven.

Witlof Rich Facial Cream

Super fijn in deze gure maand, want de Rich Facial Cream is ultra-herstellend door de toevoeging van drie helende krachtpatsers: niacinamide (vitamine B3), ceramiden, oftewel huideigen lipiden die zorgen dat de barrièrefunctie van de huid wordt hersteld en als laatste de olie van immortelle (kerrieplant).

Dit trio is gecombineerd met een sterk voedende basis die bestaat uit hyaluronzuur, vitamines, antioxidanten, oliën en vetten als squalaan, avocado- en baobabolie en shea butter. Met als resultaat een superrijke en sterk herstellende crème die de huid verstevigt, verzacht en fijne lijntjes vermindert.

De Rich Facial Cream is ontwikkeld voor ieder huidtype, maar is uitermate geschikt voor de droge of beschadigde huid die herstel of versterking nodig heeft.

Helende ingrediënten

Niacinamide, oftewel vitamine B3, zorgt effectief voor huidherstel, aanmaak van collageen en vetzuren en het werkt positief op de vorming van ceramiden. En laatsgenoemde is meteen het tweede bestanddeel van de Rich Facial Cream. Deze ceramiden zorgen ervoor dat de barrièrefunctie van de huid wordt hersteld. Met als resultaat: minder gevoeligheid, herstel van beschadigingen en betere hydratatie. En last but not least is de olie van de helichrysum italicum (kerrieplant) toegevoegd.

Deze plant, ook wel immortelle genoemd, staat bekend als dé wondheler onder de essentiële oliën. Het werkt herstellend bij littekens, verbrandingen, acne, huidallergie, couperose en heeft een stimulerende werking op het immuunsysteem. De olie heeft daarnaast een antidepressieve werking op het gemoed, werkt ontspannend en helpt het vermogen om zorgen en frustraties los te laten.

Zachte, subtiele geur

De neus wil ook wat en de geur van de Rich Cream komt van het rozenwater dat prachtige huidherstellende eigenschappen heeft. Ook ruik je viooltjes die een aroma therapeutische werking hebben en helpen om zelfvertrouwen terug te winnen en het gevoel van eigenwaarde te versterken. Dat is mooi meegenomen!

Jennifer Hoffman pleit voor duurzaamheid

Om de lancering van de Rich Facial Cream te versterken, is Witlof skincare een samenwerking aangegaan met actrice en presentatrice Jennifer Hoffman en haar beste vriendin Floor Blijenberg. Voor Jennifer is duurzaamheid enorm belangrijk en de samenwerking is een perfecte match, Jennifer is ontzettend blij met Witlof, ze heeft in het verleden veel geworsteld met haar huid en de juiste verzorging.

Haar routine? “Ik begin met wat koud water in mijn gezicht, dep dat droog, spray de Balancing Toner erop en dan dat heerlijke Regenerating Oil Serum. Overdag doe ik de gekleurde zonnebrand/dagcrème op (Tinted Day Cream SPF30, red.) en ‘s avonds gebruik ik de Rich Facial Cream. Ik word met een poezelig zacht huidje wakker.”

De Rich Facial Cream zal verkrijgbaar zijn bij Holland & Barrett in Nederland en België. De nieuw geopende Health & Happiness Studio’s bij zeven grote Holland & Barrett vestigingen geven de gelegenheid om gedegen persoonlijk huidadvies te krijgen. Daarnaast is de Rich Facial Cream uiteraard online te koop via de Witlof Skincare website en andere retailers in Nederland, Duitsland en Engeland. En het mooiste is, wij geven een mooie set weg!

cleansing milk

Cleansing Milk t.w.v. 34,95


Balancing Toner t.w.v. 29,95

witlof rich facial cream

Rich Facial Cream t.w.v. 34,95

Hoe doe je mee aan de winactie?

Deze winactie is gesloten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️