Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 16 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

WIN: Lavido natural skincare voor moederdag

Moeder, wensmoeder, geen moeder, moederloos. Op 12 mei 2024 is het moederdag en iedere vrouw verdient het om selfcare momenten in te plannen. Sterker nog: is het verplicht aan zichzelf. En hoe kan dat beter dan met een fijne reeks producten. Bij BEDROCK zijn wij fan van Lavido met een breed aanbod natuurlijke en biologische skincare.

Lavido is onder het grote publiek minder bekend en dat maakt het een niche product. We love it! Want deze relatief onontdekte parels, zijn een mooie toevoeging aan jouw selfcare routine.

Lavido natural skincare

Ido Magal, de founder, werd gedreven door de verbinding tussen mens en natuur. Er is geen mooiere wereld dan een groene wereld en de studie kruiden- en plantenchemie was voor hem een logische stap.

Na deze studie begon hij te broeden op een idee: dat werd Lavido. Met enkel natuurlijke ingrediënten ontstond er een volledig natuurlijke babycrème. Vanuit zijn expertise en de vraag van de consument kwamen daar steeds meer producten bij.

Win producten van Lavido

De collectie van Lavido is erg uitgebreid en biedt alles op het gebied van natuurlijke skincare. De actieve natuurlijke huidverzorging is geformuleerd met gecertificeerde biologische essentiële oliën. Ook zijn alle producten veganistisch en glutenvrij.

Dit kun je winnen:

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met deze natuurlijke, therapeutische huid- en lichaamsverzorgingslijn speciaal ontwikkeld middels kruidenchemie met klinisch bewezen resultaten? Doe dan mee met de winactie! Niet gewonnen? Neem dan een kijkje op de webshop van Lavido.nl en krijg 10 procent korting als je je inschrijft op de nieuwsbrief!

🤞 Winnen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Instagram en maak kans op deze mooie prijs!

Pesto maken van brandnetels? Een simpel gerecht direct uit de natuur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️