Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 7 jul 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 8 tot 15 juli 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 8 tot 15 juli 2024. Wat kunnen we verwachten?

Leonie van Moon Therapy geeft ons weer een verfrissende update over hoe je de energie van deze week het beste kunt inzetten.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 8 tot 15 juli

Maandag 8 juli

Maan in Stier

Heb jij je nieuwe maan wens nog helder op je netvlies? Zo nee, pak dan nog eens je journal erbij, want vandaag is een hele goede dag om haar – in gedachten – tot leven te brengen. Sluit je ogen. Keer naar binnen. Zie voor je hoe jouw leven er over een jaar uit ziet, wanneer jou wens al lang en breed is uitgekomen. Wees vooral ambitieus. Hoe anders is jouw leven dan? Hoe slijt jij je dagen? Wat is er veranderd in je carrière? En thuis? Met wie ben je? Waar ben je? Hoe zie je eruit? En hoe lekker voel jij je? Beeld het zo levendig mogelijk in. Visualiseer!

Dinsdag 9 juli

Maan in Maagd

Na het heerlijke dagdromen van gisteren is het vandaag tijd voor actie. Wat kun jij vandaag doen om over 12 maanden die persoon uit je eigen droomleven te zijn? Wat het ook is, zet vandaag de eerste stap. En niet omdat het van mij moet, wel omdat je er zin in hebt. Omdat het past bij wie je bent, je er energie van krijgt. Omdat je jezelf dat droomleven gunt.

Donderdag 11 juli

Venus verhuist naar Leeuw

Het hing al in de lucht; liefde, romantiek en een vleugje magie. En nu begint het zich te manifesteren. Onverwachts voel je de liefde opwellen. Maar waar je jezelf het meest mee verbaast, zijn de woorden die je ervoor weet te vinden. Die had je van te voren niet had kunnen verzinnen. Alsof je in een romantische film bent beland. Dress the part, is het advies van de niet cameraschuwe Leeuw en de schoonheid beminnende Venus.

Zaterdag 13 juli

Maan in Weegschaal

Welke persoonlijke uitdaging ging jij vrijdag 28 juni aan? Is er nog een loose end? Pak dat vandaag op.

Zondag 14 juli

Maan in Schorpioen

Jouw magische liefdesbubbel kent ook een schaduwzijde en die neemt vandaag iets meer plek in dan je lief is. Erken je onzekerheden, valkuilen en oordelen. Ook deze onderdelen zijn een deel van jouw en mogen er zijn. Kijk eens wat het met je doet wanneer je ze toestaat en kanaliseer die donkere Schorpioen energie liever in het naleven van je lusten.

Dit was de weekhoroscoop van 8 tot 15 juli 2024, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Zo onderhoud je een gezonde relatie met een partner die hooggevoelig is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️