Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 2 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 tot 9 juni

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 3 tot 9 juni.

Vorige week was het niet het juiste moment voor grote veranderingen. De deur naar transformatie staat deze week wagen wijd open.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 tot 9 juni

Maandag 3 juni

Jupiter driehoek met Pluto + Mercurius naar Tweelingen

Vroege vogels kunnen deze ochtend een prachtig kosmisch schouwspel aantreffen van Mercurius, Jupiter, Uranus, Mars, Neptunus en Saturnus. Deze planeten lijnen zich prachtig uit en zetten de deur naar transformatie wagenwijd open. Van plan om door die deur te gaan? Voer vandaag dan een eerlijk en openminded gesprek met jezelf. Wat mag er veranderen? Wat het ook is, de geluksplaneet Jupiter maakt een harmonieus een-tweetje met de koning van transformatie; Pluto. Sla vandaag de bladzijde om van het hoofdstuk dat je wenst af te sluiten en omarm de verandering die komende maand op je af komt.

Maak vooral ook notities van je gevoelens en gedachten, want vandaag zou je wel eens je eigen muse kunnen zijn. Met de verhuizing van Mercurius naar Tweelingen ontstaat een mooie verkenning van zowel het grotere geheel van jouw leven, als aandacht voor de kleinste details. Deze tegenstelling biedt een prachtig terrein voor poëtische ontdekkingen. Verwerk alles wat je voelt in je kunst of een goed gesprek.

Donderdag 6 juni

Nieuwe maan in Tweelingen

Met wie zie jij je communicatie het liefst anders? En wat is het dat je graag anders ziet? Wil je meer lachen? Oprechter over gevoelens praten? Of vooral een diepgaand gesprek? Sta er deze nieuwe maan bij stil. Heeft dit te maken met een geliefde? Het nabijgelegen Venus maakt dat de vonken van jullie (non-)verbale communicatie af kunnen spatten. Toch kan het ook iets té vurig worden.

Ook Saturnus is present en zij strooit graag met levenslessen. Dat zou wel eens kunnen betekenen dat je wordt geconfronteerd met iets dat nog verstopt zit in jouw psychologische keldertje. Een mooie oefening voor jouw nieuwe maan ceremonie: Visualiseer jezelf in een mooi en liefdevol gesprek met de persoon met wie je je communicatie wenst te verbeteren. Zet vervolgens de eerste stap.

Zondag 9 juni

Maan naar Leeuw + Mars verhuist naar Stier 

Mars is dol op passie, dus dat belooft wat nu ze naar het sensuele Stier is verhuist. Is jouw seksleven wat ingedut, zet vandaag dan in de agenda voor een date. Door de energie van Leeuw durf je jezelf echt te laten zien, gooi je manen los en ga ervoor!

Dit was de weekhoroscoop van 3 tot 9 juni, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️