Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 26 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 mei tot 2 juni

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 27 mei tot 2 juni.

Heb jij iets opgestoken van de vorige weekhoroscoop? Deze weekhoroscoop is geschreven onder het avontuurlijke en optimistische licht van volle maan in Boogschutter… Dat wordt een plezierig editie.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 27 mei tot 2 juni

Maandag 27 mei

Maan in Waterman

Met welke mindset wil jij in het leven staan? Dat is de grote vraag van het Tweelingen-seizoen. En dat duurt nog wel een paar weken, maar hoe steady de zon ook staat tussen Castor en Pollux, de twee heldere sterren waaraan je het dierenriemteken Tweelingen kunt herkennen, zo veranderlijk is de maan.

Ze beweegt op haar vertrouwde ritme ook deze maand weer langs alle sterrenbeelden en geeft daarmee de dag de typische energie van het betreffend teken. Vandaag is dat Waterman. De dag krijgt hierdoor een intellectuele flair en geeft ruimte aan baanbrekende vernieuwingen.

Een goede dag dus om samen met collega’s uitdagingen vanuit een ander perspectief te benaderen. Houd er ook rekening mee dat persoonlijke, gevoelige onderwerpen, die vandaag worden getriggerd, exrta intens kunnen aanvoelen. Probeer eens anders dan anders te reageren en kijk hoe dat uitpakt.

Donderdag 30 mei

Laatste Kwartier in Vissen

Het is pas een week geleden dat je – met volle maan – hebt losgelaten waar jij jezelf klein mee houdt. Maar deze negatieve gedachten of obstakels zijn natuurlijk niet over one night verdwenen. Daar moet je aan werken. En vandaag is de dag om te oefenen met je nieuwe gewenste gedragVerlang jij bijvoorbeeld naar meer me-time? Zeg dan wat vaker NEE en laat de alledaagse huiselijke dingen even voor wat ze zijn.

Of voel jij juist dat het leven een stuk avontuurlijk mag – zeg dan eens wat vaker JA. Houd wel rekening met de verleiding van Vissen. Ze houdt van (dag)dromen, het maken van een diepe connectie en mediteren, wat natuurlijk hele fijne tools zijn om af te stemmen op jezelf, maar gebruik ze niet als excuus om in je comfortzone te blijven. Daar kom je niet ver mee.

Zaterdag 1 juni

Maan in Ram

Het leven lacht je toe, de wereld zit vol mogelijkheden en de energie zit er vandaag lekker in. Toch kan het zijn dat je van gekkigheid niet weet wat je volgende move gaat zijn. Het beste wat je kunt doen is niets. Helemaal niets. Laat het leven langzaam aan je voorbij en observeer. Deze weken tussen volle en nieuwe maan zijn een periode van rust en zeker niet de beste weken om een nieuw project op te starten. Gooi hooguit wat ballen in de lucht, zonder het te veel na te jagen en vertrouw erop dat ze later wel op hun plek vallen.

Dit was de weekhoroscoop van 27 mei tot 2 juni, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapy deelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️