Leonie de l'Orme
Leonie de l'Orme Horoscopen 19 mei 2024
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 tot 26 mei

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten wat zich weer vertaalt in de weekhoroscoop van 20 tot 26 mei

Dit wordt een fijne week! We krijgen het gevoel dat het leven weer bruist, zin in het verbreden van de horizon om later deze week meerdere ‘wat als…’ momenten te ervaren. Laat me je meenemen in de week:


Subtitel: Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 20 tot 26 mei

Maandag 20 mei

Zon in Tweelingen en Maan in Schorpioen 

Na de standvastige en stabiele energie van Stier geeft Tweelingen je het gevoel dat het leven weer vol met mogelijkheden zit. Niet dat het tijd is om het roer om te gooien, maar wel om je mindset onder de loep te nemen. De grote vraag van dit Tweelingen-seizoen is dan ook: Hoe wil je in het leven staan? Ter inspiratie fluistert de kosmos je deze woorden in van Marcel Proust: “The real voyage of discovery consists not in seeking new lands but seeking with new eyes.” 

Het heeft dus alles te maken met de bril die je opzet. Kies je deze zomer voor zo’n hip exemplaar met gekleurde glazen of hou je het liever bij het oude vertrouwde? Als we naar de stand van de planeten kijken, dan hangt er verandering in de lucht. En met de zon in Tweeling, de dans tussen Venus, Jupiter en Uranus en aankomende Volle Maan lacht het leven je toe. Besluit jij om door een roze bril te kijken, dan ben je lekker afgestemd op de energie van de kosmos.

Voelt het voor jou alsof de kosmos je niet gunstig is gezind? Dat kan natuurlijk ook. Haar invloed omvat meer dan de twee alinea’s hierboven. Daarbij is je mindset aan meer onderhevig dan alleen de planeten. Ga eens op zoek naar een nieuwe manier van therapie en oefen met de mantra: Het leven lacht mij toe.

Donderdag 23 mei

Volle maan in boogschutter, Venus verhuist naar Tweelingen en Jupiter sextiles Neptunus

Er is vandaag een hoop gaande. Om maar eens te beginnen met de verhuizing van Venus naar Tweelingen. Ze maakt dat je komende weken meer zin dan ooit hebt in vurige love talk, een exotisch reisplan of het delen van complimentjes. Dan gebeurt dit alles ook nog eens onder de bijzonder gunstig gezinde ogen van Neptunus en Jupiter. Het samenspel van deze twee brengt vandaag balans, geluk en diepe verbinding en is zo zeldzaam dat je niet gek moet opkijken al je onverwachts iets heel plezierigs overkomt (laat ons dit vooral weten!).

En dan staat ook nog eens de volle maan in het optimistische en avontuurlijke Boogschutter, omringd door allerlei planeten die een voorbode zijn van grote verandering. Ze heeft een duidelijke boodschap voor je: het is tijd om je horizon te verbreden. Wat is jouw favoriete manier om dit te doen? Duik je weer in de boeken, start je liever een nieuwe online cursus* of ga je liever op reis?

* Staat de maan hoog op jouw hier-wil-ik-meer-over-leren-lijstje? Dan heb ik iets leuks voor je; een hele speciale aanbieding voor mijn Leven met de Maan Crash Course. Meld je dan vandaag nog aan en ontvang ruim 70% korting met code BEDROCK.

Zaterdag 25 mei

Jupiter in tweelingen en maan in Steenbok

Na haar stabiele jaar in Stier, brengt de verhuizing van de geluksplaneet naar het nieuwsgierige Tweeling vragen omhoog. Wat als… ik in mijn eentje op wereldreis ga, een punt achter mijn relatie zet of aan een studie systemisch werk begin… Knaagt er al langer een verlangen naar meer excitement in je leven. Stem af op deze lekkere Jupiter high met de journalvraag: Wat doet me gelukkig voelen?

Wat een week! Vindt je niet? Het lijkt wel alsof je weer een beetje mag vliegen nadat het Stier-seizoen je zo stevig aan de grond hield. Remind jezelf van deze energie met deze oneliner: stel je open voor het onbekende en ga op onderzoek uit. Ps. Waak er wel voor dat je niet te hoog gaat vliegen en overmoedig wordt. 

Dit was de weekhoroscoop van 20 tot 26 mei, we zijn volgende week bij je terug met een nieuwe update!

Leonie verruilde hartje Amsterdam voor hartje (wilde) natuur in de heuvels van Portugal. Ze leeft met de maan (en gebruikt haar) als gids bij het plannen, voorspellen & manifesteren van haar leven. Via Moon Therapydeelt zij haar kennis met andere vrouwen. In haar wekelijkse horoscoop voor BEDROCK schrijft ze over opvallende kosmische gebeurtenissen en deelt ze praktische handvatten om te werken met de energie van de maan. Practical magic, noemt ze dat. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️