Maannomade
Maannomade Horoscopen 21 jan 2024
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 tot 28 januari 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 22 tot 28 januari 2024

Maandag 22 januari

Maan naar Kreeft

Een verse week staat voor ons klaar. Op de maandag worden we eraan herinnerd dat het niet alleen draait om werken en presteren, maar dat we deze week ook aandacht mogen besteden aan onze familie en vrienden. Met de maan in Kreeft ervaren we een sterkere gevoeligheid voor de energie van de maan.

Hierdoor voelen we niet alleen onze emoties sterker, maar hebben ook meer behoefte om tijd door te brengen met onze geliefden waar we graag aandacht aan besteden. Een goede dag dus om nog even lekker te verzwelgen in jouw emoties en de lat niet te hoog te leggen voor jezelf. Ontprikkelen bij de mensen die dichtbij je staan, zal je zeker helpen om met de druk van vandaag om te gaan.

Dinsdag 23 januari

Venus naar Steenbok (tot 16 februari)

Planeet van de liefde verhuist vandaag naar Steenbok, niet de meest optimale plaatsing want waar Venus liefde en warmte uitstraalt, is het juist Steenbok die koel kan overkomen door zijn nuchtere aard.

Maar schijn bedriegt in dit geval, want ondanks dat Venus in Steenbok een beetje vreemd voelt, helpt het ons juist om extra moeite in de relaties te steken die we zijn aangegaan. Steenbok is een praktisch sterrenbeeld dat ons helpt om onze liefde juist te uiten door cadeaus te kopen en de ander te helpen.

Geen liefdesbrieven en ode’s die we zullen gaan opdragen, maar praktisch de ander helpen met zaken die gedaan moeten worden. Een reminder dat we onze liefde op vele manieren kunnen uiten…

Daarnaast helpt Venus in Steenbok ons ook om eens goed te gaan focussen waar we heel willen met de relaties in de toekomst. Niet alleen maar leven met de dag maar ook eens uitzoomen en gaan plannen hoe we de relatie in de toekomst zullen gaan voortzetten.

Donderdag 25 januari

Maan naar Leeuw + Volle maan in Leeuw

Tijd voor feest, want als het aan de maan in Leeuw ligt maken we elke dag er een feest van. We hebben een sterkere behoefte aan afwisseling en positiviteit in een wereld die gedomineerd wordt door negatief nieuws.

Een tijd waarin we meer behoefte hebben aan uitbreken aan onze vaste patronen en gaan kijken hoe we het leven een stukje leuker kunnen maken. Lekker grappen maken en het leven minder serieus nemen. Niet alleen helpt het om de energie licht en luchtig te houden, maar zorgt het er ook voor dat je makkelijker kan omgaan met de curveballs van het leven.

Na de verhuizing van de maan naar Leeuw, volgt het hoogtepunt van de dag. De volle maan wacht ons op en laat ons terug denken aan de manier waarop we omgaan met de zwaardere zaken van het leven.

Laten we ons tegenhouden door het verleden of gaan we de toekomst vol zin tegemoet? De volle maan in Leeuw laat ons inzien dat we geen invloed hebben op wat er gebeurt in ons leven, maar wel invloed hebben met hoe wij omgaan met onze emoties en zaken.

Een extra herinnering om het kind in jezelf te koesteren en het leven speelser te nemen. Doe vaker dingen anders dan gewoonlijk, lach meer, grap meer en zie het leven als een ontdekkingsreis in plaats van een lijfstraf die je ondergaat. Blijf dus niet hangen in de serieuze kant maar hang zelf de slingers op.

Zaterdag 27 januari

Maan naar Maagd

Waar de Leeuwenmaan ons zelfvertrouwen geeft om het leven te nemen zoals het is en te vertrouwen op dat het altijd goed zal komen, herinnert de maan in Maagd ons de komende dagen eraan dat we de roze bril soms toch echt even af moeten zetten. De wereld is niet een groot theater waar alles mee zit, maar vereist ook veel oefenen en hard werken om de voorstelling toch echt tot een succes te brengen.

Een maanfase die ons een stukje meer laat twijfelen over ons kunnen waardoor we behoefte hebben aan praktische afleiding. Niet de lekkerste zaterdag om te blijven luieren in de pyjama, maar wel een dag om de handen te laten wapperen om je gedachten af te leiden als je te kritisch bent op jezelf.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️