Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 9 jul 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 10 tot 16 juli 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

<h2>Weekhoroscoop van 10 juli tot 16 juli</h2>

Maandag 10 juli

Maan naar Stier + Mars naar Maagd (tot 27 augustus)

De maandag beginnen we met twee astrologische hoogtepunten waar we aan het begin van de week toch echt bij stil moeten staan. De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en vandaag verhuist zij naar Stier, een sterrenbeeld dat ons helpt om onze emoties te balanceren.

We laten door de nuchtere kant van Stier ons minder leiden door gevoelens en zorgen die we hebben waardoor we meer in het nu kunnen leven. Hoe gestrest je leven ook is, de komende dagen kan je de druk een stuk beter aan door deze weg te wuiven en na te denken over wat er nou echt toe doet voor je.

De nuchtere kijk van de maan in Stier, wordt ook nog eens versterkt als Mars naar net zo’n nuchter sterrenbeeld verhuist. Met Mars in Maagd ben je in staat om je passies een nieuwe start te geven. Maagd is een echte aanpakker en Mars staat bekend om zijn invloed op de manier waarop we onze passies en discussies beleven. Maagd zorgt ervoor dat we meer controle hebben, zodat we de dromen die we hebben meer vorm zullen gaan geven.

Een nuchtere kijk op de ideeën die we hebben en een drive om er wat van te maken zonder te blijven hangen in angsten of zorgen voor later. Tijd dus om in actie te komen en aan de slag te gaan met de plannen die je hebt. Start met hardlopen, schrijf je in voor die cursus of boek de reis waar je naar verlangt. Het is een tijd van toegeven aan je behoeften en dankzij Maagd weet je nu precies waar je behoefte aan hebt en wat daar voor nodig is.

Dinsdag 11 juli

Mercurius naar Leeuw (tot 28 augustus)

Praten doen we de hele dag door, maar als Mercurius de komende weken in Leeuw verblijft dan kan je verwachten dat je nog meer zal praten dan voorheen. Enthousiaste en positieve Leeuw brengt ons nieuwe inzichten waarbij we leren dat we goed in staat zijn om ons te verbinden met de mensen om ons heen. Onze woorden stralen kracht en positiviteit uit waardoor we met deze aanstekelijke energie ook de mensen om ons heen zullen verblijden.

Denk hierbij aan meer grapjes, maar ook meer opscheppen als we merken dat we de aandacht van anderen hebben. Een tijd waarin we merken dat de chaotische kant van Leeuw ervoor zorgt dat we all over the place zijn op werk, waardoor we ons meer verliezen in het aangaan van gesprekken.

Donderdag 13 juli

Maan naar Tweelingen

Dat we in de socialere sferen komen nu Mercurius in Leeuw staat, is een ding dat zeker is. De komende dagen gaat dit nog eens extra versterkt worden als de maan in Tweelingen ervoor zorgt dat we een sterkere behoefte hebben aan het aangaan van connectie en het zoeken van afleiding. Een optelling die goed bij elkaar matcht, want hoe kan je beter van je to do lijst worden afgehouden dan door te kletsen met anderen om je heen?

Alhoewel het soms als vergane tijd voelt, leren we juist van de maan in Tweelingen dat door het zoeken van afleiding, we nieuwe energie krijgen om aan de slag te gaan met de dingen die we wel leuk vinden in plaats van maar continue bezig te zijn met de energie drainende zaken. Een van de weinige dagen dat je weg komt met uitstelgedrag..

Zaterdag 15 juli

Maan naar Kreeft

Dat het aangaan van connecties met anderen energie kost, is iets wat wij deze week hebben geleerd. Gelukkig zorgt de maan in Kreeft dit weekend ervoor dat we dichter tot onszelf komen doordat we ons bewuster worden van de energie die weer aangevuld moet worden.

We voelen sterker wat er in ons onderbewustzijn schuilt gaat en waar we behoefte aan hebben zodat we weer kunnen opladen. Geen wonder dat je ineens overladen wordt door emoties of door angsten, maar wel voor het goede doel zodat je bewust aandacht kan besteden om weer bij te komen voordat een nieuwe week begint.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️