Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 8 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 9 tot 15 januari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 9 januari

Maan nog in Leeuw

De maan staat nog in Leeuw en zorgt ervoor dat we in ons onderbewustzijn meer bezig zijn met gezien worden. We hebben een sterkere behoefte aan aandacht, maar ook aan reuring waardoor we zeker de lolbroek aanhebben. Een goede dag dus om je collega’s van het werk te houden of om juist een presentatie of pitch te geven aan je leidinggevende, aan zelfvertrouwen geen gebrek…

Dinsdag 10 januari

Maan naar Maagd

Waar we tijdens de maan in Leeuw vooral bezig waren met onszelf en met wat anderen dachten, zullen we de komende dagen vooral bezig zijn met onze nuchtere kant. We zijn extra goed in het oplossen van problemen als de maan in Maagd staat en nemen meer afstand van onze emoties.

Dit maakt het nemen van zakelijke beslissingen een stuk makkelijker, maar zorgt er ook voor dat we beter zullen zijn in het uitpluizen van lastige zaken die ons bezig houden.

Donderdag 12 januari

Maan naar Weegschaal + Mars direct in Tweelingen (tot 25 januari)

Twee fijne transities die voor meer balans zullen gaan zorgen. De maan die de komende dagen in Weegschaal staat, zorgt ervoor dat we minder met onze praktische taken bezig zullen zijn en meer met onze sociale en zachte kant.

We willen het hierbij anderen meer naar de zin maken waardoor je zal merken dat het lastiger is om nee te zeggen of je grenzen te beschermen… Wel een goede tijd om anderen te helpen door een luisterend oor te zijn.

Naast de maan zorgt ook Mars voor extra energie. Vanaf oktober heeft Mars, planeet van passie en vurigheid, in retrograde gestaan waarbij zijn energie gedimd werd. Niet erg handig, want daardoor voelde de afgelopen tijd meer aan alsof we in een sleur zaten. Vanaf vandaag stopt de retrograde fase waardoor we weer de vurige energie van Mars zullen ervaren.

Nu Mars ook nog in Tweelingen staat, zorgt deze plaatsing ervoor dat we onze nieuwsgierigheid weer gaan activeren waardoor we de wereld in een nieuw daglicht willen gaan zien. Wel zullen we sneller afgeleid zijn en kan het voelen alsof je nog steeds niet goed weet wat je nou echt wilt in het leven, omdat je niet weet waar je goed aan doet of waar je aan moet beginnen…

Zondag 15 januari

Maan naar Schorpioen

We sluiten het weekend af met de maan in Schorpioen, een perfecte overgang waarbij we meer in onszelf zullen keren door onszelf af te vragen wat er nou echt speelt. De maan in Schorpioen laat ons dieper in ons onderbewustzijn keren waardoor je zal merken dat je meer in je gedachten blijft hangen. Geen hele gezellige energie want mentaal is deze plaatsing behoorlijk vermoeiend, zeker als er nog open eindjes zijn waar je over twijfelt…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️