Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 3 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 4 tot 10 september 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 4 tot 10 september

Maandag 4 september

Maan nog in Stier + Jupiter retrograde in Stier

We beginnen de nieuwe week met een rustige start als de maan in Stier er ons aan herinnert dat we best naar onze behoefte om onszelf te verwennen mogen luisteren.

De maan heeft invloed op onze emoties en onderbewustzijn en krijgt kleur afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in verblijft.

Stier helpt ons om prioriteiten te stellen in de vorm van luisteren naar wat we nodig hebben en ervoor zorgen dat we dat in grote mate zeker gaan krijgen. Zin in chocola? Gun jezelf lekker die reep! Zo start de maandag extra fijn. Daarnaast helpt de Stier je vandaag om je emoties beter in bedwang te houden door zijn nuchtere kijk op het leven, waardoor je meer rust zal ervaren.

Maar naast de maan staat ook Jupiter die in retrograde gaat in hetzelfde sterrenbeeld. Jupiter wordt de planeet van geluk en optimisme genoemd en helpt ons om op het juiste pad te blijven. Nu deze planeet in retrograde gaat, zullen we meer gaan reflecteren en ons gaan afvragen hoe we met onze financiën om gaan (invloed van sterrenbeeld Stier).

Een soort manifestatie waarbij het belangrijk is dat we eerst een duidelijk beeld zelf gaan scheppen voordat we kunnen verwachten dat we meewind gaan hebben.

Het geluk lacht ons toe en financieel gaat het ons beter voor de wind, maar dat betekent niet dat we het allemaal maar voor lief moeten nemen. Een goed moment dus om te kijken hoe jij je financiën zou kunnen beleggen of waar je meer ruimte kan creëren.

Dinsdag 5 september

Maan naar Tweelingen

Waar de maan in Stier ons eraan herinnerde dat het fijn is om ons niet teveel te laten opjagen door het leven, is het de maan in Tweelingen die ons roept om plezier te hebben. Een maanfase die ons prikkelt om meer gesprekken aan te gaan en onze sociale kant weer in de praktijk te gaan brengen.

We kunnen makkelijker kletsen en hebben ook meer behoefte om contact te leggen met anderen, zelfs Schorpioenen die zichzelf liever terug trekken kunnen zich betrappen op kleine kletspraatjes. Stiekem gebruik je het ook een beetje om afleiding te zoeken waardoor je zeker gaat merken dat je deze dagen niet veel werk gedaan krijgt.

Vrijdag 8 september

Maan naar Kreeft

Een maanfase die ons een tikkeltje emotioneel maakt staat voor de deur. Met de maan in Kreeft zijn we een stuk prikkelbaarder en humeurig omdat we teveel hooi op ons vork nemen en ondertussen vol zitten met gedachten aan het verleden.

Waar we normaal gesproken meer denken aan de toekomst, brengt de maan in Kreeft ons juist meer terug naar zaken in het verleden die ons vandaag gaan afleiden. Niet handig als je veel werk voor de boeg hebt, maar gelukkig heb je wel een weekend waar je kan bijkomen om de gedachtes weer op een rij te zetten.

Zondag 10 september

Maan naar Leeuw

Lekker uitbundig verlaten we het weekend als de maan naar Leeuw verhuist, een sterrenbeeld die ons emotioneel weer positief zal stemmen en behoefte heeft om onszelf in vol ornaat te laten zien. Een fijn moment om eens te reflecteren over de zaken waar je trots op bent en om na te denken welke kenmerken je zo mooi vind aan jezelf.

Met de maan in Leeuw is het makkelijker om met een zachte en positieve blik naar je lichaam te kijken waardoor het best kan zijn dat je nieuwe punten vindt om trots op te zijn en van te houden. Jij bent het helemaal waard, deze nieuwe put van zelfliefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️