Maannomade
Maannomade Horoscopen 3 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 4 december tot 10 december 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 4 tot 10 december 2023

Maandag 4 december

Maan nog in Maagd + Venus naar Schorpioen (tot 29 december)

Een nieuwe week wacht ons op en nu de maan nog in het nuchtere sterrenbeeld Maagd staat, hebben we behoefte aan een duidelijk plan van aanpak. De maan staat voor onze emoties en het onderbewustzijn en in Maagd ervaren we vooral een sterkere behoefte aan organisatie en duidelijkheid. Niet alleen geeft dit mentaal meer ruimte, maar het helpt ons ook om naar de toekomst te kijken en het gevoel van controle te hebben. Een goede dag dus om de weekplanning rond te maken en lijstjes af te werken.

Naast de maan hebben we vandaag ook extra aandacht voor liefdesplaneet Venus die naar Schorpioen verhuist. Een fijne match die Venus uitdaagt om de passie in relaties te hervinden, opnieuw tot elkaar te komen of juist de waarheid aan het licht te brengen.

Als intuïtief sterrenbeeld voelen we sterker aan wat juist is en waar we elkaar kunnen ontmoeten, maar kan het er ook voor zorgen dat we verblind worden als onze emoties hoog oplopen. Jaloezie of leugens kunnen opeens aan het licht komen waardoor je het gevoel hebt dat er keuzes gemaakt moeten worden. Laat jezelf niet overhaasten door de sterkere emoties die je voelt en blijf vooral focussen op het zoeken van verbinding en opheldering.

Woensdag 6 december

Maan naar Weegschaal + Neptunus naar Vissen (tot 2 juli)

Neptunus is een planeet waar we niet altijd veel aandacht aanbesteden. Als langzame planeet van het heelal is het Neptunus die niet een directe invloed op ons heeft, maar vooral een algemene uitwerking op de samenleving heeft.

Als planeet van dromen en inspiratie krijgen we een boost aan creativiteit en het vermogen om goed voor onszelf te zorgen. In Vissen leren we dat slow en steady goed genoeg is en dat jezelf maar proberen te bewijzen toxisch is voor je mentale gezondheid. Met Neptunus in Vissen leren we dat goed genoeg ook prima is waardoor we in een rustig vaarwater komen.

Minder bewijsdrang en druk zorgt ervoor dat er meer ruimte komt voor zelfontwikkeling en om jouw creatieve kanten naar boven te laten komen.

Vrijdag 8 december

Maan naar Schorpioen

De Schorpioenenmaan brengt dit weekend een passievolle twist met zich mee als de maan zich aansluit bij Venus in dit intuïtieve sterrenbeeld. Onze emoties gaan dieper en we hebben meer behoefte aan verbintenis met een ander waardoor dit een perfect weekend is om te investeren in je relaties.

Tijd dus om die dates te plannen, avonden samen zonder afleiding of om mensen op te zoeken waarmee je kan sparren over de belangrijkere zaken van het leven.

Aardetekens in de astrologie: kom meer te weten over Stier, Maagd en Steenbok

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️