Maannomade
Maannomade Spirituality 30 dec 2019

De astro-update van 30 december tot 5 januari: dit kan je verwachten van de cosmos

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 30 december

Maan nog in Waterman

Dit is de laatste dag waar we de maanenergie van Waterman nog ervaren! Waterman als humanitaire allemansvriend staat altijd klaar voor iedereen. Zijn energie helpt ons om open te stellen naar anderen, maar ook om nieuwe ideeën op te doen. Perfect om last minute een feestplanning te maken!

Dinsdag 31 december & woensdag 1 januari

Maan in Vissen

Op Oudjaarsdag maken we de transitie van de maan naar gevoelige Vissen. Vissen helpt ons om ons open te stellen voor onze emoties en gevoelens. We voelen de maanenergie sterker en zijn niet alleen bewust van onze eigen emoties, maar ook van de emoties van anderen.

Lees ook: Astro burn: alles wat je liever níét wilt weten over jouw sterrenbeeld

Met deze transitie op Oudjaarsdag belooft het een gevoeligere nacht te worden, één waar we dichter tot elkaar kunnen komen omdat we ons open stellen naar elkaar. Daadwerkelijk een nacht om samen te komen en het afgelopen en komende jaar met elkaar door te nemen.

Donderdag 2 januari t/m zaterdag 4 januari

Maan in Ram

Nu het nieuwe jaar daadwerkelijk gestart is, helpt de transitie van maan in Ram ons om weer te knallen. Ram staat te popelen om in actie te komen en met zijn motivatie ben je zeker klaar voor het opruimen van de afterparty of om juist al te beginnen met je nieuwjaarsintenties!

Zondag 5 januari

Maan in Stier

Het was een drukke week, maar de energie van maan in Stier helpt ons om weer tot rust te komen. Meer afstand van onze emoties en gelukkig niet meer de druk van Ram die niet kan wachten om aan de slag te gaan.

Stier helpt ons om weer bewust te worden van alle fijne dingen om ons heen, we hoeven niet alleen maar méér, méér en méér maar we hebben al genoeg om van te genieten. Lekker eten, fijn gezelschap en vooral iets meer rust past perfect bij deze avond!

Meer astro vibes?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
De astro-update van 30 december tot 5 januari: dit kan je verwachten van de cosmos
Sluiten